Vienan kulkuri

Vienan kulkuri

Jari Helmisaari

Romaanit & novellit

ePUB

1,4 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789528030652

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 19.11.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Jari Helmisaari Vienan kulkuri
Kirjan hintaan kuuluu myös Vienan kulkuri CD tai äänite, jossa on kahdeksan kirjan aiheisiin liittyvää laulua Ville Mäkimattilan studio -orkesterin tahdittamana: Äänisen aallot, Yökuvia, Mustalainen, Moskovan ikkunat, Vienalainen tuuvituslaulu, Lintunen, Uhtuan lintu ja Elämän laulut.
Musiikki-CD tai äänite ei ole kirjan mukana, vaan kirjan hankkinut voi tilata sen maksutta osoitteesta: www.jarihelmisaari.fi

Jari Helmisaari
Olen tehnyt vuonna 1993 jännittävän seikkailu- ja työmatkan Venäjälle Vienan Karjalan Kalevalaan (entinen Uhtua). Samaan aikaan Moskovassa käytiin parlamenttitalon valtausta, josta alkoi Neuvostoliiton luhistuminen.
Elämä antoi minulle uskomattoman mahdollisuuden saada suunnitella ja olla rakentamassa Vienan Karjalan Kalevalaan mm. ortodoksisen- sekä evankelisluterilaisen kirkon, lastenneuvolan, synnytyssairaalan ja työvoimatoimiston.
Tarinat, joita kirjassani kerron, ovat tapahtuneet niinä lähes kymmenenä vuotena, kun olen toiminut Kalevalan hankkeiden vetäjänä.
Suuria hetkiä olivat ortodoksikirkon vihkiäiset ja se, kun sain pitää ensimmäistä pienokaista sylissäni suunnittelemassani ja rakentamassani synnytyssairaalassa. Näistä tunteista ja muista kokemuksista syntyi tämä kirja.
Kirjassa on myös jatkokertomussarja Rakkautta Vienan tähtien alla, jota kirjoitin Kalevalassa ilmestyneeseen karjalan- ja suomenkieliseen Uhtuan Uutiset -lehteen.
Jari Helmisaari

Jari Helmisaari

VIENAN KULKURI 
Esikoisromaaninsa Vienan kulkurin kirjoittanut Jari Helmisaari käyttää ihmisten tunteiden tulkkina laajaa sivellintä kirjoittajana ja laulajana.
Tuhansien laulukeikkojen miehenä hän löytää tien kuulijansa tunnemaailmaan niin surujen kuin ilojenkin hetkinä.
Jari Helmisaari tunnetaan Kalevalan kirkkojen suunnittelijana ja kirkonrakentajana sekä sadoista suunnittelemistaan rakennuksista ja kymmenistä koulutushankkeistaan.
Hän on rakennusinsinööri (ylempi AMK) ja rakennusmestari sekä rakentamisen opettaja.
Oikeudenmukaisuus ja ihmisten välinen ystävyys sekä luonto ovat Jarin elämän kulmakiviä.
Annetaan kaikkien kukkien kukkia. Elämää eteenpäin!

Website: www.jarihelmisaari.fi

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite