Viattomuuden rajalla

Viattomuuden rajalla

Seppo Kalliomäki

Romaanit & novellit

ePUB

980,6 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523391796

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 11.04.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Viattomuuden rajalla on Seppo Kalliomäen esikoisteos, joka tempaa mukaansa Lähi-idän ajankohtaisiin ja koskettaviin tapahtumiin jo ensimmäisestä sivusta aina kirjan viimeiseen mielikuvaan asti. Yleensä Suomi nähdään kansainvälisissä kriiseissä välittäjänä tai tukemassa rauhanprosessia väkivallattomin keinoin. Nyt kirja vie lukijansa todellisuuteen, jossa maamme on pakotettu käyttämään muitakin keinoja omien kansalaistensa suojelemiseen.

Amerikansuomalainen majuri John Lampinen on Suomen pimennossa toimivan sotilastiedustelun tehokkain operaattori. Hänen tehtäväkseen tulee hoitaa pulaan joutuneet suomalaiset kotiin Syyrian sisällissodan jaloista keinolla millä hyvänsä. John ottaa käskynsä ainoastaan Suomen salaisen sotilastiedustelun omalaatuiselta päälliköltä, jonka aniharvat tietävät ja hekin vain nimellä Paroni.

Tarina on puhtaasti mielikuvituksen tuotetta, mutta yhteneväisyydet todellisuuteen ovat kiistämättömän kiehtovia. Kirja saa lukijansa pohtimaan toistuvasti, mikä on totta ja mikä on fiktiota ja mitä jos fiktiosta tuleekin totta.

Kirjan tarina avaa lukijalle näkymän siihen maailmaan, jota tavallinen suomalainen ei koskaan näe, mutta jonka tiedämme olevan jossain jokapäiväisen elämämme varjoissa.
Seppo Kalliomäki

Seppo Kalliomäki

Seppo Kalliomäki on vantaalainen kolmen lapsen isä, joka jakaa aikansa oman yrityksen pyörittämisen, kirjoittamisen ja virolaisen maatilan välillä. Koulutuksensa hän on hankkinut Helsingin yliopiston valtiotieteellisestä tiedekunnasta opiskelemalla kansainvälistä politiikkaa, kansainvälistä oikeutta sekä Aasian ja Lähi-idän tutkimusta. Hänen lopputyönsä käsitteli poliittista islamia.

Seppo Kalliomäen työuraan on kuulunut kaksi vuosikymmentä uuden liiketoiminnan kehittämistä ja innovaatioiden kaupallistamista IT-alalla kansainvälisessä ympäristössä. Tällä hetkellä hän työskentelee omassa yrityksessään, joka kehittää uuden sukupolven logistisia ratkaisuja

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite