Vesuviuksen varjossa

Vesuviuksen varjossa

Tarinoita Napolinlahdelta

Marjo Uusikylä, Matias Uusikylä

Matkailu & maantiede

ePUB

18,3 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515685865

Kustantaja: BoD - Books on Demand

Julkaistu: 23.04.2024

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Vesuviuksen varjossa Tarinoita Napolinlahdelta

Luonnonkauniilla Napolinlahdella tulivuori Vesuvius hallitsee maisemaa ja herättää kunnioitusta tuprutellessaan herkeämättä kraatteristaan kepeitä savupilviä.

Napolin seudulla matkailija liikkuu maaperällä, jolla ihminen on astellut ja luonut korkeakulttuureja jo satoja vuosia ennen ajanlaskumme alkua. Pitkä ja värikäs historia on jättänyt jälkensä kyliin, kaupunkeihin ja seudun asukkaisiin.

Kirjan tarinoissa mennyt aika ja nykypäivä kohtaavat. Lukija viedään aikamatkalle rauniokaupunki Pompejiin, patikkaretkelle Lattari-vuorten rinteelle, miljoonakaupungin sykkeeseen hämärien kujien, laulujen, taikauskon ja jalkapallofanien Napoliin, katselemaan Caprin kauneutta edesmenneen ruotsalaislääkärin silmin, maistelemaan pizzoja ja antiikin viinejä.

Kirjan tekijät, toimittaja Marjo Uusikylä ja valokuvaaja Matias Uusikylä, harrastavat Italiaa katsellen, kuunnellen ja maistellen. Tässä kirjassa he tarinoivat suosikkikohteistaan Napolin seudulla.

Tekijöiden omat kokemukset sekä Matias Uusikylän verrattomat valokuvat elävöittävät tarinoita.
Marjo Uusikylä

Marjo Uusikylä

Tiedetoimittaja Marjo Uusikylä (FK, biologi ja tiedottaja) tekee kirjoitus- ja toimitustöitä luonnontieteiden, terveyden ja hyvinvoinnin sekä kulttuurin eri alueilta. Harrastukset: luonto, kirjallisuus, lastenlapset sekä Italian kieli- ja kulttuuri.

Matias Uusikylä

Matias Uusikylä

Valokuvaaja Matias Uusikylä (Studio Promedia Matias Uusikylä) on erikoistunut taiteen ja muiden kulttuurikohteiden valo- ja videokuvauksiin. Lisäksi hän suunnittelee kirjojen ja esitteiden ulkoasuja sekä toimii koordinaattorina tai asiantuntijana taidenäyttelyiden ja taideaiheisten video-ohjelmien toteutuksissa. Harrastukset: taiteet, luonto, lastenlapset ja Italian matkat.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite