Verta käsissä 1:Pako 2:Vauva

Verta käsissä 1:Pako 2:Vauva

jännitysromaani

Helli Karimus

ePUB

497,7 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528059394

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 25.09.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirja kertoo metsään eksyneestä miehestä j oka tekee rikoksia ja pakoilee poliisia. ensimmäisessä osassa ;Pako hän on lempi hahmoni Roope, jonka edesottamuksia seuraamme läpi koko kirjan .
Hän jää kiinni ja joutuu mielisairaalaan , josta pakenee , hän on hyvä onninen ja onnistuu aina pakenemaan viranomaisia.

Hän on pakomatkalla läpi koko kirjan ja toisessa osassa ; Vauva hän saa vauvan tyttöystävänsä kanssa , johon törmää , vaihdettuaan paikkaa siis metsää jonka tuntee kodikseen. He ovat yhdessä ja Katja ja Roope taivaltavat piilosta kuin hämeenlinnan metsissä.
Roope on vaihtanut paikkaa useamminkin paetessaan poliiseja.
Loppu onkin seuraava; Katja jää kiinni ja joutuu vankilaan missä Roope käy salaa linnan portilla tapaamassa katjaa ja poikaa jonka he yhdessä saivat. Onnellinen loppu mutta loppu jää vähän siihen että Roope on taas yksin ja metsässä viettäen joulua yksin!
Helli Karimus

Helli Karimus

Olen jännityksestä pitävä kirjailija ja olen paljon lukenut jännityskirjoja ja muuta kirjallisuutta , tykkään lukea ja tehdä kirjoja
en tiedä oikein miksi tarkalleen ottaen olen vanhana innostunut kirjoittamaan kirjoja,ehkä lukuelämysten tähden. Niin paljon kuin fyysisen kirjan lukeminen antaa kuitenkin. Sitä ei voi selittää oikein.
Mutta jatkan kirjojen tekemistä niin kauan kuin se huvittaa .

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite