Verkostojen johtaminen
Suosittu

Verkostojen johtaminen

Opi ja etene yhdessä

Timo Järvensivu

Talous & johtaminen

ePUB

2,6 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528013662

Kustantaja: BoD - Books on Demand

Julkaistu: 20.09.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Verkostotyö on luottamukseen ja vastavuoroisuuteen perustuvaa yhteistyötä yksilöiden, ryhmien ja organisaatioiden välillä. Verkostoja tarvitaan, kun halutaan oppia, kehittää uutta, toimia joustavammin ja vastata asiakkaiden tarpeisiin kokonaisvaltaisesti.

KTT Timo Järvensivu on kehittänyt ja tutkinut verkostotyön käytäntöjä lukuisissa julkisen alan ja järjestöjen verkostoissa. Kirjassa tarjotaan näihin kokemuksiin perustuvia työkaluja ja näkökulmia: Mihin hyvä verkostotyö perustuu? Minkälaista johtajuutta tarvitaan? Minkälaisia verkostoja on olemassa? Minkälaisia käytännön askeleita verkostojen johtaminen vaatii?
Timo Järvensivu

Timo Järvensivu

KTT Timo Järvensivu on verkostotyön ja verkostojen johtamisen asiantuntija. Järvensivu on toiminut tutkijana Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa ja toimii nyt yrittäjänä kehittäen, konsultoiden ja valmentaen erityisesti julkisen alan ja järjestöjen verkostotyötä.

Voimaa verkostoista

Suomen Lääkärilehti

tammikuuta 2020

Järvensivun parasta antia on vahvan teoriatiedon yhdistäminen siihen, mikä käytännössä toimii. Niin onnistumisia kuin epäonnistumisia pohditaan avoimesti. Kirja on mainio perusteos kaikille terveydenhuollon moniammattillisesta työstä, terveyden edistämisestä ja johtamisesta kiinnostuneille.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite