Verkkokaupan käsikirja 2019

Verkkokaupan käsikirja 2019

Kari Wikholm

Talous & johtaminen

Kovakantinen

68 sivua

ISBN-13: 9789528089612

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 18.06.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
19,80 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Verkkokaupan käsikirja 2019; kaikki, mitä olet aina halunnut tietää verkkokaupasta, mutta mitä et ole uskaltanut kysyä. Vuonna 2019 digitaalinen disruptio myllertää kaupan alaa ja monet kauppiaat miettivät kaupan johtamista ja selviytymistä tulevaisuudessa. Verkko vilisee villejä neuvoja digitaalisuudesta, lohkoketjumalleista ja growth hackingista. Mutta tavallinen kauppias haluisi jonkun kertovan ihan suomenkielellä, mitä pitäisi tehdä ja mistä aloittaa kaupan kehittäminen ja kuluttajan digitalutus. ”Verkkokaupan käsikirja 2019” kirjaan on pitkän linjan vähittäiskaupan konkari Kari HC Wiki Wikholm koonnut TOP 10 vinkkiä, millä pääsee alkuun kivijalka- ja verkkokaupan johtamisessa ja miten ymmärtää synergia kaupassa. Kirja jopa yksinkertaistaa vaikeasti ymmärrettäviä termejä ja vie lukijat jännittävälle matkalle kuluttajan ostopisteiden maailmaan #synergiaindeksi mittaroinnin kautta. Kirja on kirjoitettu kauppiaan kielellä ja avaa lukijalle digitaalisia haasteita helposti ymmärretyssä muodossa. Jos Amazonin tulo Pohjoismaihin pelottaa, kannattaa sinun ehdottomasti lukea tämä kirja.
Kari Wikholm

Kari Wikholm

Kari Wikholm on Raaseporin Billnäsissä asuva kirjailija. Hänen esikoisteoksensa oli "Verkkokaupan käsikirja 2021, Books on Demand GmbH 2019" joka käsitteli kaupan murrosta ja kaupan siirtymistä kivijalasta kohti verkkokaupan mahdollisuuksia. Kirja on menestynyt hyvin eri portaaleissa ja se on hyväksytty myös oppikirjaksi eri ammattikorkeakouluin ja keskiasteen opiskelijoiden luettavaksi.

Kari on pitkän linjan kaupan johdon ammattilainen, joka toimii nykyään konsulttina #wpsm konsulttitoimistossa. Kari on tunnettu puhuja myös eri puhujatoimistoissa ja on nyt siirtynyt myös kirjoittamaan ensimmäistä täyspitkää romaania.

Kari Wikholmin toinen teos on siis meridekkari "Pirtun tie, Rutt 96, Books on Demand GmbH 2021", joka sukeltaa saariston maisemiin 1930 luvun Snappertunassa, jossa pirtu virtaa vaarallisesti saariston yössä.
Kari Wikholm on viettänyt kaikki kesät Snappertunan saaristossa ja meren tarinat ovat aina kiinnostaneet Kipparia pienestä pitäen. Kun Tammisaaren Museo järjesti ”Kiellettyä Viinaa” näyttelyn 2018, oli näyttelyssä yksi merikartta, jossa tapahtumat tulivat liian lähelle Karin suvun vaiettuja ja osittain jo unohdettuja legendoja. Syntyi ajatus kirjoittaa kirja ”Pirtun tie, Rutt 96” asioista, ”mistä ei koskaan saanut puhua” eli pirtun salakuljetuksesta Snappertunan vesillä 1930 keväällä. Kirjoitustyyliksi valikoitui kuitenkin autofiktiivinen romaani, missä oikeat henkilöt ja kuvitellut hahmot kohtaavat uudelleen historian tapahtumat niin kuin eläisimme uudelleen kevättä 1930.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite