Verinen Tampere

Verinen Tampere

Lauri Lepola

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

51,6 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528020981

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.01.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
19,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Punaiset antautuivat Tampereella kansalaissodan aikana 6.4.1918. Piti tulla rauha, mutta siitä vasta tappaminen alkoi. Valkoiset toimittivat vankileireille Tampereelle n. 11000 punaista.

Useat vankeina olleet ovat kertoneet, että Kalevankankaalla punaisten joukkohaudoissa on yli 4000 vainajaa, ammuttuja, kuolleeksi kidutettuja, raiskattuja, nälkään ja tauteihin kuolleita, miehiä, naisia ja lapsia.

Kirja kertoo mitä Tampereella silloin todella tapahtui, ja mitä tapahtui punaleskille ja orvoille tämän jälkeen. Miten punaväri poistettiin VR:n henkilökunnasta, poliisilaitokselta, palokunnista jne. mukana olleiden kertomuksien mukaan ja heidän kokemanaan.
Lauri Lepola

Lauri Lepola

Lauri kirjoitti 2010 ensimmäisen kirjansa synnyinseudustaan. 'Kylä nimeltä Korvola' -kirjaa kirjoittaessa ja haastatteluja tehdessä hänelle alkoi avautumaan seudun karmeat tapahtumat kansalaissodan aikana. Ensimmäisen kirjan valmistumisen jälkeen Lauri jatkoi aiheen tutkintaa ja on sen jälkeen julkaissut 5 kirjaa kansalaissodan ja jatkosodan aikaisista tapahtumista.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite