Vekanpää Uraputkessa

Vekanpää Uraputkessa

Vesa Savioja

Romaanit & novellit

ePUB

336,7 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523396999

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 16.08.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
8,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Toisessa kirjassaan Veka jatkaa tutulla huumorilla tarinan kerrontaa, toimien eri ammateissa ja kertoen niistä toinen toistaan hullumpia tarinoita.

Samalla tämä teos syväluotaa eri ammattien hyviä sekä huonoja puolia sukeltaen toimenkuvien pinnanalle ja yrittää sitä kautta hahmottaa eri ammattien syvintä olemusta.

Sama suomeksi sanottuna: Veka koheltaa siellä ja täällä pohtien mitä kannattaisi tehdä rikastuakseen mahdollisimman vähällä työnteolla. Tekevälle sattuu ja tapahtuu ja Vekalle tuntuu tapahtuvan, vaikkei se mitään tekisikään.
Vesa Savioja

Vesa Savioja

Minä Vekanpää, eli Vesa Savioja olen reilu viiskymppinen mies, tai en tiedä kuinka reilu minä olen, sitä pitää kysyä kavereilta. Kavereitten takia minä kirjoja kirjoittelenkin. Kirjoittaessani humoristisia tarinoita Facebookiin kaverit kyselivät, miksen minä kirjoita kirjaa ja siksi minä kirjaprojektiin ryhdyin.

Halutessaan voi lähes kaikissa elämän tapahtumissa nähdä koomisia ja humoristisia piirteitä, niistä minä tarinoissani kerron. Kirjoitan myös blogia jossa viljelen samanlaista huumoria kuin kirjoissani. Juttuihini voit tutustua osoitteessa http://vekanpaa.blogspot.fi/ tai Facebookissa Vekanpää kirjoittajasivulla.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite