Veitikoita ja verkkoon tarttuneita

Veitikoita ja verkkoon tarttuneita

noin 100 piirrosta 100-vuotiaasta Suomesta

Tuomas Lauriala

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

Kovakantinen

112 sivua

ISBN-13: 9789515684738

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 09.04.2018

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
25,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirja on pilapiirroskokoelma, joka sisältää ajankohtaisia, mutta myös ajattomia pilapiirroksia elämästä ja suomalaisesta elämänmenosta, politiikasta ja tavallisesta arjesta lempeän humorististen silmälasien läpi tarkasteltuna.
Kokoelman piirroksia on aikaisemmin julkaistu Mikkelin Kaupunkilehdessä sekä blogissa osoitteessa tuomaslauriala.kuvat.fi vuosina 2014-2017. Ne on piirretty vuosina 2006-2017. Kokoelma on Laurialan ensimmäinen.
Tuomas Lauriala

Tuomas Lauriala

Tuomas Lauriala on syntynyt Vaasassa vuonna 1975. Hän on opiskellut kuvataidetta Taidekoulu MAA:ssa, Lahden taideinstituutissa ja on valmistunut kuvataiteen maisteriksi Kuvataideakatemiasta.
Lauriala on pitänyt lukuisia yksityisnäyttelyitä vuodesta 1998 alkaen eri puolilla Suomea, mutta myös ulkomailla ja on osallistunut lukuisiin yhteisnäyttelyihin vuodesta 1996 alkaen Suomessa ja ulkomailla. Hän on taidemaalariliiton kokelasjäsen vuodesta 2005 ja varsinainen jäsen vuodesta 2012 alkaen.
Lauriala kirjoittaa myös naivistisia runoja omaksi ilokseen ja myös säveltää omaksi ilokseen pienimuotoisia, teknisesti puutteellisia ja naivistisia sävelmiä, joiden taiteellinen merkitys on vähäinen. Lisäksi hän harrastaa omaksi ilokseen yksin- ja kuorolaulua ilman taiteellista kunnianhimoa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite