Vauvan kanssa vuorovaikutuksen puutarhassa

Vauvan kanssa vuorovaikutuksen puutarhassa

Varhaisen vuorovaikutuksen kirja vauvan äidille, isälle ja läheisille

Sinikka Mäkelä

Elämäntaito & käytännön oppaat

Kovakantinen

184 sivua

ISBN-13: 9789528018254

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 16.09.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
24,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ei ole hellyttävämpää tilannetta kuin onnellisen syntymän jälkeinen yhteinen kohtaaminen. Äidille ja isälle syntyy myös halu suojella ja huolehtia vauvan turvallisuudesta.

Mitä vuorovaikutuksessa tapahtuu ja miten kiintymyssuhde kehittyy? Tämä kirja kertoo
-millaisia merkityksiä varhaisella vuorovaikutuksella on ja
-miten hyvää vanhemman ja lapsen suhdetta voi rakentaa.

Vauvan ääni kuuluu vain, jos sitä asettuu kuulemaan. Sen kuulevat vauvan läheiset, äiti ja isä, mummo ja vaari tai tärkeä hoitaja. Siitä syntyy keskustelu, jolla luodaan hyvää tulevaisuutta.

Vauvan saaminen koskettaa syvällisesti. Kasvuprosessi on samalla iloinen, herkkä ja hauras. Vauva-aika on myös häiriöaltista. Häiriöillä on yleensä positiivinen viesti - niitä kannattaa kuunnella ja avata ja tuottaa muutoksia, jotka heijastuvat niin entiseen kuin tulevaan sukupolveen.

Kirja on rohkaiseva ja innostava opas ja samalla psykoterapeutin puheenvuoro höystettynä esimerkeillä kirjoittajan omasta elämästä ja pitkän kliinisen kokemuksen varastosta.

Se antaa välineitä ajatteluun vauvan tavalla. Helppolukuinen, käytännönläheinen kirja vauvaperheille.

E-kirja sekä odotusajan, synnytysvalmennuksen ja imetyksen rentoutusäänitteet saatavissa nettisivuilta. Lisäksi tulostettavissa reflektiivistä kykyä lisäävä odotus- ja vauva-ajan päiväkirjat: "Vasta pieni salaisuus" ja "Vauvan kanssa matkalla maailmaan", jota voi täyttää itse ja tallentaa tärkeät tunnemuistot. Ne löytyvät osoitteessa:

www.pikkuvakku.fi
Sinikka Mäkelä

Sinikka Mäkelä

Sinikka Mäkelä on psykologian lisensiaatti, yksilö- ja perheterapeutti, varhaislapsuuden Vet vuorovaikutuspsykoterapeutti ja suggestoterapeutti. Hän on tehnyt uraauurtavaa työtä vauvaperheiden parissa niin aikuis- ja lastenpsykiatriassa kuin perheneuvolassa, kun alkuvaiheet ovat takkuilleet joko vanhemman tai vauvan suunnalta. Esimerkiksi vanhemman uupumus, masennus, vauvan itkuisuus tai traumaattiset kokemukset ovat varjostaneet vanhemmuutta tai estäneet kiintymystä. Varhaisvaiheen terapia on tuloksellista, usein käänteentekevää perhesuhteille.

Sinikka Mäkelä on myös VauvaSuomi ry:n perustajajäsen. VauvaSuomi haluaa levittää tieoa ja nostaa vauvan ääntä kuuluviin yhteiskunnallisessa päätöksenteossa ja palveluissa.

Kirjoittaja on myös neljän lapsen äiti ja viiden lapsenlapsen mummo.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite