Vapaana vihdoin

Vapaana vihdoin

Blogissa Hoo moilasen kirjakaappi julkaistuja proosalastuja

Tarmo Yli-Rajala

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Pehmeäkantinen

106 sivua

ISBN-13: 9789528032168

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.08.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
9,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Minulle sanottiin, että kukaan ei lue blogeja joissa on kirjallinen aihe. Aloitin huhtikuussa 2017 ja julkaisin blogin viikossa. Aluksi lukijoita oli viikossa 10-20 väliltä. Vuosien myötä lukijamäärä on kasvanut niin, että voin nimittää sitä jo laumaksi. Parhaat yltävät 3-4 viikossa yli kolmeen sataan. Kaipa se on kohtuullisen hyvä tulos, kun ottaa huomioon lyhytproosan suosion kautta aikojen. Lukijakunta on erittäin marginaalinen ja tiukkapipoinen. Tyylisuuntauksista realismi ja klassinen ovat suosituimpia, niissä kun asiat sanotaan suoraan ja venkoilematta niin kuin totuus muka on. Maaginen realismi tai symbolismi ovat käsittämättömiä ja romantiikalle suodaan säälivä hymy.
Tarmo Yli-Rajala

Tarmo Yli-Rajala

Tarmo Yli-Rajala s. 8.10.1937, on yhteiskuntatieteiden lisensiaatti ja emeritus kirjastotoimenjohtaja, Pirkkalaiskirjailijoiden ja Suomen kirjailijaliiton jäsen. Syntymäpaikastaan Käkisalmen varuskunnasta hän joutui muuttamaan ilmastonmuutosta pakoon Rovaniemelle, josta on valunut Pohjanmaaan kautta Akaan Viialaan. Isän suku on lähtöisin Jalasjärveltä, äidin Viipurista. Mielestään hän on vasta varhaiskeski-ikäinen eikä viihdy sisäänlämpiävissä kirjallisissa kuplissa. Lisäksi hän on vielä vailla työläistaustaakin. Tunnustuksena kirjallisista ansioistaan hänelle on luovutettu ruuneperin torttu Matomäen kevätfestivaaleilla 2019.

Romaanin nyt ilmestyessä kirjailija haluaa esittää kiitoksensa useille kritiikin kersanteille sekä Rimmin kaupungin Vapaapalokunnalle pyyteettömästä tuesta ja arvokkaista neuvoista joita on näiltä mainituilta tahoilta saanut monivuotisen kirjoitustyönsä vaiheissa. Erityisesti hän haluaa kiittää myös vaatimatonta ja anonyymiä kustantajaansa, tunnettua kirjallisuuden ystävää ja kansainvälistä mesenaattia toivottaen hänelle antoisia lukuhetkiä jossakin ulkomailla.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite