Vapaa viinistä

Vapaa viinistä

miten elämä muuttuu, kun pistää korkin kiinni

Ira Koivu

Yhteiskunta & politiikka

Pehmeäkantinen

152 sivua

ISBN-13: 9789528049784

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.05.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
24,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Vapaa viinistä - miten elämä muuttuu, kun pistää korkin kiinni, on mahdollisesti ensimmäinen julkaistu sober curious -kirja. Se on vapauttanut lukemattomia suomalaisia alkoholista vuodesta 2016.

Tämä kirja muuttaa käsityksesi alkoholista, alkoholiongelmasta, raitistumisesta ja elämästä ilman alkoholia. Kirjassa kuusi naista kertoo omilla kasvoillaan ja nimellään tarinansa alkoholin kanssa ja sen, miten elämä muuttui, kun he pistivät korkin kiinni.

Tämä kirja on täydennetty painos vuonna 2016 ilmestyneestä teoksesta. Ensimmäinen painos päättyy siihen, kun Koivu on ollut raittiina puolisen vuotta. Tämän kirjan julkaisun aikaan Koivu on ollut soberisti eli raitis seitsemättä vuotta.

Palautetta kirjasta:

Toimittaja Ira Koivu on tarttunut arkaan aiheeseen ja aikamme isoon tabuun rohkealla otteella. Hänen kirjansa Vapaa viinistä, miten elämä muuttuu, kun pistää korkin kiinni tekee tissuttelun jatkamisesta hyvällä omallatunnolla tuskaisen vaikeaa. Huikea kirja panee pohtimaan, miksi tuosta hitaasti tappavasta myrkystä on tullut osa hyväksyttyä elämäntapaa!

Kirjailija Heikki Peltola
Ira Koivu

Ira Koivu

Ira Koivu (s. 1975) on valtiotieteiden maisteri, journalismin ja viestinnän ammattilainen ja vuorovaikutusvalmentaja.

Raitistuttuaan Koivu toteutti lapsuudenunelmansa omasta hevosesta, irtisanoutui työstään ja muutti hevosen, kissan ja tyttären kanssa Espoosta Hämeenlinnaan, missä hän perusti yrityksen.

Koivu kehitti Vapaa viinistä -kirjan ensipainoksen (2016) jälkeen Soberisti® - matalan kynnyksen ja ennaltaehkäisevän online-päihdehoitometodin ja muutosvalmentaa nykyään paitsi johtoryhmiä ja työyhteisöjä, myös alkoholista vapautuvia.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite