Valvojat

Valvojat

Ville Hankipohja

Romaanit & novellit

ePUB

862,0 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528052265

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 27.02.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Valvojat. Nämä mysteerisillä kyvyillä varustetut ihmiset ottivat vallan melkein 400 vuotta sitten yhden yön aikana. Nykyään heidän hallintonsa on rautainen ja järkkymätön.

Valvojia vastustavat ainoastaan kapinallisiksi leimatut ihmiset. Nämä kutsuvat itseään nimellä "Vapaat", millä he kuvaavat sitä, että he ovat ainoat todelliset vapaat ihmiset koko Itämaassa. He haluavat ihmisille samat oikeudet kuin valvojilla ja ovat valmiita tekemään mitä tahansa sen edestä.

Valvojien armeijan erikoisyksikössä työskentelevä kolmannen asteen luutnantti Jonas Halla ei ole yksi heistä. Hän on tavallinen ihminen, mutta hänen tehtävänsä on metsästää kapinallisia. Ja hän on hyvä työssään.

"Valvojat" on Ville Hankipohjan esikoisromaani, joka esittelee valvojien hallitseman kiehtovan maailman. Romaani on toiminnallinen kertomus sotilaasta, joka elää vaihtoehtotodellisuuden Suomessa. Tarinan tapahtumat muuttavat miehen elämän pysyvästi.
Ville Hankipohja

Ville Hankipohja

Ville Hankipohja on kirjoittanut tarinoita ja suunnitellut pelejä koko ikänsä. Hän on luonteeltaan tarinankertoja ja koulutukseltaan ohjelmoija. Villen tavoitteena on luoda asioita, joiden parissa muut viihtyvät.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite