Valvojat
Uutuus

Valvojat

Kolmas luku

Ville Hankipohja

Osa 3 tästä sarjasta

Romaanit & novellit

ePUB

751,0 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515685926

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 16.04.2024

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kapteeni Hallan elämä on rauhallista, sillä kapinallistoiminta on käytännössä lakannut Pyhän Mikaelin alueella. Huoleton elo rikkoutuu, kun hänen vanha ystävänsä ja entinen vartiotoverinsa ilmoittaa päässeensä Onni Rossin jäljille. Halla luuli Rossin kuolleen jo vuosia sitten, kunnes totuus viimein paljastui.

Rossin jäljittämisen seurauksena Halla joutuu toimimaan omien periaatteidensa vastaisesti, sillä panoksena on saada pysyvä rauha Itämaahan. Mutta sen saavuttaakseen Halla voi joutua maksamaan liian kovan hinnan.

"Valvojat: Kolmas luku" päättää Jonas Hallan tarinan Itämaassa - vaihtoehtotodellisuuden Suomessa, jossa yliluonnollisilla kyvyillä varustetut, valvojiksi kutsutut ihmiset ottivat vallan noin neljäsataa vuotta sitten yhden yön aikana.

Hallan elämä on kokenut armeijanuran aikana eritasoisia mullistuksia, mutta tämä viimeisin saattaa muuttaa kaiken peruuttamattomasti.
Ville Hankipohja

Ville Hankipohja

Ville Hankipohja on kirjoittanut tarinoita ja suunnitellut pelejä koko ikänsä. Hän on luonteeltaan tarinankertoja ja koulutukseltaan ohjelmoija. Villen tavoitteena on luoda asioita, joiden parissa muut viihtyvät.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite