Valot päällä

Valot päällä

Timo Johannes Hilden

Klassikot & runot

ePUB

801,8 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528055105

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.12.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Intia on vahvasti läsnä tässä kokoelmassa. Arabian meren rannalla Goan laihat varikset, kulkukoirat ja turistit kuljeskelevat toisistaan paljoakaan välittämättä. Runoilija luotaa edelleen syvältä ihmisen eksistenssiä, kuten on tehnyt kahdeksassa aikaisemmassa teoksessaan. Runot ovat edelleen perusolemukseltaan ajatuslyriikkaa. Ikuisen etsijän hahmo on pysähtynyt lopulta mietiskelemään, sillä runoissa on hyväksymisen ja luopumisen sävyjä. Otetaan rauhallisesti vastaan se mikä on tuleva ja hyväksytään myös menetykset ja yksinäisyys. Surrealismiin taipuvainen absurdilta vaikuttava huumori on edelleen tallella. Tekijän omat mustavalkokuvat nostavat koskettavasti kiehtovaa tunnelmaa.
Timo Johannes Hilden

Timo Johannes Hilden

Timo Johannes Hilden on syntynyt 1951 Helsingissä, asunut melkein koko ikänsä Espoossa. Hän on ylioppilas, postimies, sähkökoneasentaja, on harrastanut opintoja aikuislukiossa, kansanopistoissa, avoimessa yliopistossa ym. Saanut kirjoittajakoulutusta ja elämäntaidon opetusta Kotkassa, Helsingissä, Espoossa, Karjalohjalla, Orivedellä, Kerimäellä, Kuhmossa, Saarijärvellä, Inarissa, Tukholmassa, Tartossa, Pihkovassa, Kreetalla, Nepalissa, Tiibetissä ja Intiassa. Matkustanut maailman ympäri, harrastanut filosofiaa, lausuntaa, valokuvausta, piirustusta ja maalausta.

Website: www.kolumbus.fi/timhil/

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite