Valon kuningatar

Valon kuningatar

Juha Rahkonen

Lastenkirjat

ePUB

1,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528008965

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.04.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tarina alkaa 16 vuotta Lopullisen hävityksen jälkeen, jolloin voimakas haltiavelho Morgai tuhosi mahtavimman kaikista demoneista, Reaqelyiezin. Vanhat tutut sankarit ovat palanneet valmiina uusiin seikkailuihin. Dämierin ja Flajeilin 16-vuotias tytär Anamaris on tietämättään uusi Valon kuningatar.


Morgai on käyttäytynyt oudosti jo vuosia ja saattaa olla uhka kuningaskunnille, mutta hän ei ole ainoa uhka. Jotain hänen sisällään tapahtuu, johon saamme vastauksen myöhemmin.


Demoniruhtinas Mirozkyl on palannut tuhoamaan haltiat ja ihmiset apunaan miekkojen mahti-legendan miekat, joiden avulla hän on tuhoutumaton. Lisäksi hänen ratsunaan on pahin kaikista yhä elävistä lohikäärmeistä, Erqulour ja käskyvallassaan valtava pimeyden armeija.


Miekkojen mahdista tuttu vampyyri Malgufar on salaa suojellut Dämier Tgyimortin tytärtä läheisestä luolasta käsin ja pitää hallussaan kolmatta miekkaa, joka joutuessaan Mirozkylin käsiin tekisi hänen koko armeijastaan tuhoutumattoman.


Valon kuningatar on itsenäinen jatko-osa kirjoille Hävitys I: Demonin paluu ja Hävitys II: Lopullinen hävitys, sekä Miekkojen mahti. Siinä seikkailee sankareita jokaisesta kirjasta ja myös Kuoleman syöveri-kirjasta tuttu sankaritar Saerlicy.


Taistelu maailman kohtalosta käynnistyy jälleen kiivaampana kuin koskaan ennen. Onko sankareista tähän mahdottomaan tehtävään?


Kirjalle on myös tulossa jatko-osa nimeltään Demoniruhtinas.
Juha Rahkonen

Juha Rahkonen

Juha Rahkonen on kirjoittanut innolla fantasiaa ja muutakin vuodesta 2001 lähtien, eikä hän nytkään ole hidastamassa vauhtiaan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite