Valon ja varjon tiellä - Pohdintoja henkisen matkan solmukohdista

Valon ja varjon tiellä - Pohdintoja henkisen matkan solmukohdista

Sisko Sinilintu

Elämäntaito & käytännön oppaat

Pehmeäkantinen

168 sivua

ISBN-13: 9789528005636

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 24.09.2018

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
22,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Suorituksiin keskittyvässä ajassa henkisyydessäkin ajatellaan helposti, että kasvun mittana on ulkoinen menestys. Olemmehan Luojia ja meillä on ohjakset täysin käsissämme. Vai onko se niin? Olemmeko valmiita kohtaamaan kärsimystä, esitämmekö häpeän vuoksi olevamme pidemmällä, kuin olemme? Millaisia haasteita koemme ryhmissä ja miksi henkisistä mustelmista puhutaan kuiskaten?

Kirjoittaja paljastaa kipukohtiaan, keskeneräisyyttään ja pohtii yleisiä uskomuksia. Mitä ajattelemme energioista? Voiko niillä manipuloida? Mitä oma voima on? Onko egolla sittenkin tärkeä rooli, vai tuleeko minuus kuollettaa? Pelkäämmekö ylösnousemusta niin, että rankinta tietä kulkevat jäävät yksin?

Entä jos entiset elämät paljastavat raskaita tekoja? Millaisia kokemuksia tunneprosessi tuo? Miten luovuus ja kontrollista luopuminen edistävät kasvua? Mitä kirjoittaja ajattelee Jumalasta? Onko pimeys harhaa?

Valon ja varjon tiellä - Pohdintoja henkisen matkan solmukohdista on värikäs, henkilökohtainen ja vaikeita aiheita avoimesti kohtaava teos. Kirja Sinulle, joka olet kokenut tai kokemassa vaikeita aikoja-Sielun pimeää yötä. Sinulle, joka koet itsesi oman tien kulkijaksi, Valon soturiksi. Kirjoittaja rohkaisee erityisesti niitä, joiden tie on tavanomaista kivikkoisempi ja ehdottomampi.

Kirjoittajan näkemykset ja kokemukset pohjautuvat pitkäaikaiseen valoenergioiden kanssa työskentelyyn, taiteeseen sekä yhteyteen henkitasojen kanssa. Tekstiä elävöittää runsas ja värillinen, tekijän kanavoima taidekuvitus.
Sisko Sinilintu

Sisko Sinilintu

Sisko Sinilintu on kuvataiteilija ja graafinen suunnittelija sekä New Paradigm Multi-Dimensional Transformation Basic Teacher & 13D Healer (ent. Shamballa MDH).

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite