Valoa päin!

Valoa päin!

- Henkinen ego valaistumisen tiellä

Marjut Moisala

Ruuanlaitto, hyvinvointi & terveys

ePUB

457,8 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528033202

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 07.04.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ego elää etsimisestä. Maailmassa se etsii onnea  itselleen ulkoisista asioista kuten rahasta, ihmissuhteista ja paremmasta ulkonäöstä. Kun ego henkistyy, se alkaa etsiä henkistä täyttymystä ja valaistumista, jälleen "minulle itselleni" henkisen kasvun ilmiöistä ja menetelmistä. Voiko "minä" kuitenkaan koskaan valaistua? Minä häviää valaistumisen hetkellä, joten haluaako egosi todella sinun valaistuvan?

Tässä teoksessa Marjut johdattaa henkiopas Adamonin avustuksella sinut New age - uskomusten hetteikön lävitse kohden Valoa, joka on aina tässä ja nyt Sinussa, ei mielikuvituksessa kajastavassa "tulevaisuudessa."

Teoksen alkuosan myötä kuulet Marjutin omia kokemuksia henkisyyden poluilla ja loppuosan myötä henkiset uskomukset riisutaan ja vähintäänkin niitä tarkastellaan erään tärkeän kysymyksen valossa. Kysymys kuuluu: "Onko se totta?" Oletko sinä totta ja tahdotko todella löytää totuuden, vai tyytyä vielä lohtua tuovaan pumpulihenkisyyteen?

Tartu teokseen ja riisu kaikki turha pois valaistuneen mielesi kirkkaalta pinnalta. Olet jo perillä
Marjut Moisala

Marjut Moisala

Marjut Moisala on henkisen kasvun opettaja ja selvänäkijä, jolla on alan yritys Solarel Oulussa.

Marjut on kirjoittanut useita henkiseen kasvuun ohjaavia kirjoja.

Erityisen tärkeänä Marjut kokee avoimuuden ja erilaisten lähestymistapojen yhdistämisen, jotta mahdollisimman monet voivat hyötyä avusta, jota henkimaailma tarjoaa.

Valaistumisen vuorelle on monta polkua ja pääsy sinne estyy vain heiltä, jotka juoksevat vuoren juurta huutaen muille, että heidän tiensä ainoastaan on oikea ja muiden väärä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite