Valkoinen Kummeli

Valkoinen Kummeli

kertomuksia Rusinniemestä

Eeva Hämäläinen

Romaanit & novellit

ePUB

190,2 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523397828

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 10.10.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Valkoinen kummeli, kertomuksia Rusinniemestä, on kertomus nuoresta tytöstä juuri ennen kouluikää. Heini-tyttö asuu niemessä, kaukana kauppalan keskustasta. Naapureita ei ole ja vanhemmat tuntuvat viihtyvät enemmän omissa touhuissaan.
Yksinäistä niemessä ei kuitenkaan ole, seurana tytöllä ovat kaikki niemen olennot, ne joista vanhemmilla ei ole tietoakaan.
Fantasian elementtejä sisältävä kertomus johdattelee tyttöä kohti suurta elämänmuutosta. Kertomuksen, joka koostuu 14 erillisestä tarinasta, voivat lukea sekä lapset että aikuiset.
Eeva Hämäläinen

Eeva Hämäläinen

Eeva Hämäläinen on kirjailijanimi. Nimen takaa löytyy pirkanmaalainen toimittaja, jonka syntymäkoti oli Mäntän Rusinniemessä. Kirjoittajan kaunokirjallisia tekstejä on palkittu useissa kirjoituskilpailuissa.Valkoinen Kummeli on hänen ensimmäisiä pidempiä proosatekstejään ja kirjoitettu noin 20 vuotta sitten.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite