Valkoinen karhu seikkailee

Valkoinen karhu seikkailee

jäänmurtajien ja jäätutkimuksen maailmassa

Göran Wilkman

Teollisuus & tekniikka

ePUB

14,5 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528076209

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 31.01.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Valkoinen karhu seikkailee -tarina kertoo jäätutkija, laivanrakennusdiplomi-insinööri, Göran Wilkmanin yli neljänkymmenen vuoden seikkailuntäyteisestä työurasta mitä uskomattomampien matkojen kautta. Tarinat liittyvät matkoihin eri merien, järvien ja jokien jäälakeuksille. Maustetta ammatilliseen keitokseen ovat antaneet myös lukuisat jäissä kulkevien laivojen ja arktisten kuljetustehtävien projektit, joissa matkat on tehty lämpimämpiin ympäristöihin. Lämpötilaheilahtelut matkojen varrella ovat olleet - 42:sta aina + 37:ään. Rio de Janeiron väentäyteiset valkoiset hiekkarannat ovat jokseenkin erilaisia verrattuna luoteis-Venäjän Petsoran-meren autioihin jäänpeittämiin hiekkarantoihin. Oli vaikea uskoa, että paikat sijaitsevat samalla maapallolla.
Venäläiset ystävät antoivat Göranille nimen Valkoinen karhu hänen vieraillessa napapiirin pohjoispuolella jääkarhujen valtakunnassa.
Göran Wilkman

Göran Wilkman

Göran Wilkman on eläkkeellä oleva laivanrakennuksen diplomi-insinööri, joka eläkkeelle jäämisen jälkeen on kirjoittanut tätä ennen kolme kirjaa. Aikaisemmat kirjat ovat: Omakustanteet "Vadelmakummitus" isäni Åken tarina, 2015 "Valkoinen karhu muistelee", omaelämäkerta. 2018 ja BoD julkaisu "Valkoinen karhu seikkailee, laivanrakennuksen ja jäätutkimuksen maailmassa", 2019.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite