Valitse oikea ammatti

Valitse oikea ammatti

Pekka Hannula, Sari Birt, Tarja Närhi, Tero Laakso

Oppiminen & kielet

ePUB

6,1 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789523189676

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 28.08.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
"Valitse oikea ammatti" on tarkoitettu niille, jotka miettivät ammatinvalintaansa omia kykyjään punniten ja arvostaen. Yleensä valinta tapahtuu ammatteja selaamalla. Parempi tapa on ensin lähestyä itseään rehellisesti ja sitten katsoa, mihin ammatteihin omat taidot viittaavat.

Kirja auttaa myös työn hakemisessa – mitä kannattaa tehdä ja mitä ei. Voi myös vaihtaa ammattia, jos se parantaa elämän laatua.

Valitkaa oikein!
Pekka Hannula

Pekka Hannula

ha sviluppato l'dea del libro osservando ciò che accadeva quotidianamente a casa, nei negozi e sulla spiaggia di San Francisco. Questo cooperare tra il bambino, un giovane, ed i propri genitori avrà contribuito alla realizzazione di obiettivi comuni o il percorso era irto di difficoltà? Vi era davvero bisogno di questo libro?

Sari Birt

Sari Birt

Sari Birt on työryhmämme jäsen, jolla on huikean monipuolinen työura muun muassa ison pörssiyhtiön henkilöstökoordinaattorina, keskisuuren yrityksen hallintopäällikkönä. Nykyään Sarin työpaikka on merkittävässä matkailualan yrityksessä, jossa tarvitaan sellaisia taitoja kuten tarkkuus, kielitaito ja asiakkaiden toiveiden ymmärtäminen.

Tarja Närhi

Tarja Närhi

membro del team che ha rivisto le questioni trattate in questo libro. Una persona chiara, onesta la cui esperienza ha portato il giusto tono alle argomentazioni del libro.

Tero Laakso

Tero Laakso

Tero Laakso on ohjelmoija ja nettisivustojen tekijä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite