Vakoilijoita pikkukaupungissa
Suosittu

Vakoilijoita pikkukaupungissa

Anna Amnell

Romaanit & novellit

ePUB

737,8 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528012214

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 25.04.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tässä kaupungissa ei murhata, ei ole murhattu kahteenkymmeneen vuoteen, sanoo rikoskomisario Onni Pajala, kun hänelle ilmoitetaan, että tyttökoulun naisrehtori on löydetty varhain sunnuntaiaamuna kuolleena pitkät veriset sakset pystyssä rinnassa.
Pienen puutalokaupungin poliisilaitos tuhoutui talvisodan suurpommituksessa, ja rikoskomisarion työpaikkana on kauppahallin yläkerran entinen kahvila. Ainoa autokin on korjattavana. Pajalan paineita lisää se, että seuraavana päivänä saapuu Helsingistä uusi poliisipäällikkö.

Kaikille on pian ilmiselvää, että vt. poliisipäälliköksi lähetetty nuori lainopin kandidaatti Mihail (Misha) Pasternak on rakastunut kauniiseen Maila Winteriin, jota epäillään rikkaan sukulaisensa murhasta.

Tarina vie myös Stalinin viimeisten vuosien Pietariin ja Moskovaan.
Anna Amnell

Anna Amnell

Filosofian maisteri Anna Amnell on Suomen Kirjailijaliiton ja Suomen Nuorisokirjailijoitten jäsen. Anna Amnell vietti lapsuus- ja kouluvuotensa Iisalmessa. Hän oli American Field Service -vaihto-oppilaana USA:ssa, suoritti high school -päästötutkinnon ja sen jälkeen ylioppilastutkinnon Suomessa. Hänellä on Suomen ja Kanadan kaksoiskansalaisuus.

1990-luvulla ilmestyneet Aurora-kirjat kertovat suomalaistytön elämästä Torontossa ja Helsingissä sortovuosien aikana. Lucia ja Luka on Anna Amnellin seitsemäs historiallinen nuorisoromaani. Kiehtova ja jännittävä tarina 1500-luvun elämästä pohjautuu kirjailijan tarkkoihin tutkimuksiin renessanssiajasta. Fiktiivisen Lucia Olavintyttären aikaisemmista vaiheista kertovat kirjat Pako Tallinnaan ja Kyynärän mittainen tyttö, joka oli Lasten LukuVarkaus 2005 -finalisti.

Kirjailijan uusin teos "Vakoilijoita pikkukaupungissa" on julkaistu huhtikuussa 2018.

Website: http://amnellinlucia.blogspot.fi/

Dekkari kertoo Iisalmesta 1950-luvun alussa

Iisalmen Sanomat

kesäkuuta 2018

Joka haluaa tietää, miltä Iisalmen ydinkeskustassa näytti ja miten siellä toimittiin vuonna 1951, voi hyvillä mielin lukea Anna Amnellin kirjan Vakoilijoita pikkukaupungissa (...). Iisalmelaislähtöinen kirjailija kuvaa elävästi omaa koulukaupunkiaan. (...)
Kiehtova on Amnellin kirjan juonikin. Hän kirjoittaa kylmän sodan ajasta, jolloin Suomessa oli vakoilijoita työssään jopa maakunnissa. (...) Amnellin dekkari muistuttaa jollakin tasolla Agatha Christien ja Maria Langin kirjoja. Rikosta selvitellään, mutta oleellisempaa on ajankuvan, tapojen ja miljöön hahmottuminen.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite