Vaikeuksien kautta voittoon

Vaikeuksien kautta voittoon

Torpantytön tarina huutolaisuudesta, siirtolaisuudesta Australiassa ja elämästä Suomessa

Eila Maria Räsänen , Seija Maria Tarvainen (Ed.)

Romaanit & novellit

ePUB

1,4 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528089971

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 24.05.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä on Sohvin tyttären Veeran kertomus elämästä Suomessa 1930-1940 -luvuilla lapsuudestaan huutolaisena, nuorena 1950 -luvulla siirtymisestä työläiseksi Tampereelle, avioitumisesta ja muutosta siirtolaiseksi Australiaan 1960-luvun alussa Strathnaver-laivalla. Leskeksi jäätyään Sydneyssä "Veera" palasi Orsova-laivalla tyttärineen kotiseudulleen Itä-Suomeen, jossa toimi pienviljelijän emäntänä ja myöhemmin kaupungissa palvelualalla. Kirja sisältää kansanperinneaineksia ja runoja sekä kuvausta elämästä vuosilta 1935-1985. Kirjan henkilönimet ovat kuvitteellisia. Kirja opastaa lukijaa luottamaan Jumalan johdatukseen taikauskon sijasta ja on henkilökohtaista kokemus- ja muistelukerrontaa.
Eila Maria Räsänen

Eila Maria Räsänen

Eila on kotiseuturakas, mutta ei pyri kaunistelemaan yhteiskunnallisia epäkohtia erikoisesti ennen 1980-lukua. Hänen runojaan ja kansanelämää kuvaavia kirjoituksiaan on talletettu ennenkin muiden toimesta.

Seija Maria Tarvainen

Seija Maria Tarvainen (Ed.)

Seija on folkloristi, joka on kiinnostunut erikoisesti uskonnollisen tai henkilökohtaisen kokemuskerronnan dokumentoinnista.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite