Vaikea maa
Suosittu

Vaikea maa

Ilmari Fallenius

Romaanit & novellit

ePUB

945,6 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528042273

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.10.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
14,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kahdeksantoista vuotta Taudin jälkeen harvat selviytyjät ovat vetäytyneet kauas autioista ja vaarallisista kaupungeista. Kylien väliin jää laaja ja arvaamaton korpi, joka kätkee sisäänsä vanhan maailman aarteiden lisäksi uuden maailman vaarat.

Hiljaiset omavaraiset yhteisöt syvällä Suomessa ovat hiljalleen päässeet jaloilleen. Hyvinvoinnin sijaan sitkeät kylät Sisä-Suomesta Pohjanmaalle joutuvat tarttumaan aseisiin, kun vanhan valta ja väkivalta löytää ne.

--

Vaikea maa on lähitulevaisuuteen sijoittuva spekulatiivisen fiktion tarina, joka sijoittuu pandemian runtelemaan pohjolaan. Kirja vie lukijan road tripille maailmanlopun jälkeisille metsäteille ja rannikkosaarille, jossa tutut maisemat ovat villiintyneet, rakennukset rapistuneet ja ihmisten välille kiilannut syvä epäluottamus tahdittaa jokaista kanssakäymistä.

Itsenäisen tarinan taustalla on useamman vuoden toiminut, kulttimaineen saavuttanut tarinankerrontablogi Z-Day Finland.
Ilmari Fallenius

Ilmari Fallenius

Ilmari Fallenius (nimim.) on ulkosuomalainen kirjoittaja, joka työskentelee turvallisuuspolitiikan parissa. Pitkäaikaisen tarinankerrontaharrastuksen rinnalla Fallenius on aktiivinen luonnossa liikkuja ja tieteiskirjallisuuden kuluttaja.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite