Vahvankaltainen

Vahvankaltainen

Jenni Janakka

Romaanit & novellit

ePUB

590,2 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528005049

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.09.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Mitä tehdä, jos oma minäkuva ei sovikaan yleisesti hyväksyttyyn naiskuvaan? Vahvankaltainen on tarina naisesta, joka haluaa, että hänellä on samanlaiset oikeudet kuin miehilläkin olla seksuaalisesti aktiivinen, ilman lutkan leimaa.


Päähenkilö Heidi nauttii seksistä ja vaihtuvien kumppaneiden viehätyksestä. Seksi ja oma seksuaalisuus ovat hänelle myös välineitä tutustua itseensä, esittää itselleen kysymyksiä, joita ei ole aikaisemmin halunnut kysyä. Kohdata, hyväksyä ja oppia rakastamaan itseään juuri niin hölmönä ja upeana kuin on.

Tarina saa alkunsa, kun kolmeakymppiä lähestyvä, pitkään sinkkuna elänyt Heidi päätyy hieman yllättäen harrastamaan seksiä kahden miehen kanssa. Kokemus laittaa hänet puntaroimaan itseään ja sitä millainen nainen hän on. Omia tuntojaan tutkiakseen Heidi lähtee yksin pidennetylle viikonloppumatkalle, ensin Kööpenhaminaan ja sieltä Berliiniin. Seksiä, viinaa, miehiä ja elämän pureskelua.

Vahvankaltainen on kirjoitettu tukevasti preesensissä. Minäkertoja mahdollistaa suoran pääsyn päähenkilön pään sisään ilman kaunistelevaa sensuuria. Se on hauskalla ja viihdyttävällä tavalla välillä jopa raskaitakin aiheita moukaroiva kertomus, jossa illaksi sovitaan treffit Tinderin avulla, ystävän kanssa kommunikoidaan Whatsapp-sovelluksella ja tietoinen läsnäolo on brändätty mindfullnesiksi. Tarina siitä, kuinka kaiken luokittelu ja lokerointi on saanut meidät pelkäämään itsemme hukkaamista ja käyttäytymisemme vain todistavan jotain stereotypiaa.

"Minä en kaipaa holhousta vaan hydrauliikkaa!"
Jenni Janakka

Jenni Janakka

Jenni Janakka on 32-vuotias helsinkiläinen freelanser kirjoittaja ja puhetaiteilija. Kirjoittamisen lisäksi hän järjestää myös luentomuotoisia Röyhkeyskouluja, joissa hän rohkaiseen ihmisiä kehtaamaan terveellä tavalla ja enemmän. Jenni on toiminut myös käsikirjoittajana syksystä 2017 lähtien TV-ohjelmassa Hyvät ja huonot uutiset. Vahvankaltainen on Jenni Janakan esikoisromaani.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite