Väsynyt äiti

Väsynyt äiti

apua uupumukseen ja unettomuuteen

Hanna Lehtonen

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Kovakantinen

52 sivua

ISBN-13: 9789523304444

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 27.05.2016

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
17,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tänä päivänä kuulee liikaa tarinoita väsyneistä vanhemmista, jotka eivät vain enää jaksaneet. Tämä kirja kertoo yhden äidin tarinan. Haluan kertoa tarinani siksi, että olen esimerkki miten aivan tavallinen äiti voi pahimmillaan luisua kuilun reunalle harmittomaksi ajatellun uniongelman vuoksi. Minä selviydyin, mutta rimaa hipoen. Tunnistan pahoinvoivien vanhempien tuskan. Toivon, että tarinastani voisi olla apua jollekin väsyneelle vanhemmalle. Ajattelen, että yksikin uupunut isi tai äiti on liikaa.

Kirjassa kerrotaan vanhemmuuden sudenkuopista, joihin ainakin yksi äiti astui, kaksikin kertaa. Yhdessä osassa käsitellään unettomuutta ja siitä selviytymistä. Vinkeistä ruuhkavuosien ensimetreille kerron omien kokemuksieni kautta.

Vanhempien väsymyksestä on ryhdyttävä puhumaan entistä avoimemmin. Väsymystä ei saa päästää liian pitkälle, jotta perheeseen ei synny tämän kautta muita ongelmia. Kynnystä avun pyytämiseen tulee laskea ja perheiden tulee saada apua entistä varhaisemmassa vaiheessa.
Hanna Lehtonen

Hanna Lehtonen

Olen 36-vuotias, kahden pienen lapsen äiti. Viestintäalan työkokemusta minulle on kertynyt yli 15 vuoden ajan. Tällä hetkellä toimin vastaavan tiedottajan tehtävissä. Viestintäkonsulttina ja tiedottajana useassa eri yhtiössä työskennellessäni olen kirjoittanut paljon, mutta kirjailijana olen untuvikko. Esikoiskirjani Väsynyt äiti – apua uupumukseen ja unettomuuteen ilmestyi e-kirjana tammikuussa 2016 (BoD Books on Demand).

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite