Värssyjä ja runoja elämän eri  tilanteisiin

Värssyjä ja runoja elämän eri tilanteisiin

Sirpa M. Jaakkola, Jari-Pekka Laitio-Ramone

Klassikot & runot

Pehmeäkantinen

36 sivua

ISBN-13: 9789529284375

Kustantaja: Sirpa Jaakkola

Julkaistu: 16.12.2010

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
10,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Värssyjä Ja Runoja Elämän Eri Tilanteisiin –teoksesta löytyy nimensä mukaisesti laajasti tekstejä elämän eri tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Enemmistö värssyistä ja runoista on tehty sellaiseen mittaan, että ne sopivat hyvin muun muassa onnittelu-, joulu- tai muistokortteihin. Onnittelutilanteista on teoksessa huomioitu muun muassa eri-ikäisten syntymäpäivät, häät, kultahäät, kastajaiset, kihlajaiset, eläkkeelle jäämiset sekä rippi- ja ylioppilasjuhlat. Pelkästään eri häihin liittyviä tekstejä on noin 80 ja syntymäpäiviin 50.
Kaikki tekstit on pidetty asiallisina ja huumoriakin on pyritty käyttämään vain sopivissa määrin. Värssyjä Ja Runoja Elämän Eri Tilanteisiin –teoksen tekstit ovat selkeitä ja melko isolla fontilla tehtyjä. Kuvat ja piirrokset täydentävät kokonaisuutta idearikkaasti.
Sirpa M. Jaakkola

Sirpa M. Jaakkola

Sirpa M. Jaakkola on toiminut yrittäjänä vuodesta 1982 lähtien. Jaakkola alkoi 2000-luvun alussa määrätietoisesti luomaan värssyjä ja runoja. Värssyjä Ja Runoja Elämän Eri Tilanteisiin on hänen debyyttiteoksensa. Se on samalla vastaus pyyntöihin, sillä moni on kysynyt häneltä kyseisenkaltaisen teoksen tekemisestä, luettuaan hänen tekstejään mm. hää- ja hautajaistilaisuuksien korteista.

Jari-Pekka Laitio-Ramone

Jari-Pekka Laitio-Ramone

Kauhajokelainen Jari-Pekka Laitio-Ramone on työskennellyt päätoimisesti toimittajana vuodesta 1997 lähtien. Lisäksi vuodesta 1995 lähtien maailman suurimpia Ramones-kotisivuja ylläpitänyt mies on kirjoittanut englanniksi kolme Ramones-yhtyeen muistokirjaa:
Ramones: Soundtrack Of Our Lives (2009)
Rock In Peace: Dee Dee And Joey Ramone (2004)
Heaven Needed A Lead Singer: Fans Remember Joey Ramone (2002)
Laitio-Ramone on myös mm. tehnyt ison työpanoksen Kauhajoen Karhun 100-vuotishistoriikin eteen, joka julkaistiin syksyllä 2010.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite