Vaelluksia Itävallan ja Saksan Alpeilla
Suosittu

Vaelluksia Itävallan ja Saksan Alpeilla

Aku-Petteri Korhonen

Matkailu & maantiede

Pehmeäkantinen

344 sivua

ISBN-13: 9789528020943

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 25.09.2023

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
27,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tervetuloa nojatuolimatkalle vuoristoon!


Tällä kertaa lähdetään liikkeelle Liechtensteinista, josta kuljetaan Itävallan ja Saksan Alppeja pitkin Garmisch-Partenkircheniin. Toisena kohteena on maisemiltaan huikea Karnischer Höhenweg Itävallan ja Italian rajalla. Matkan lopussa pistäydytään myös Slovenian Alpeilla.

Kirjaan on liitetty aiemmin julkaistun Vaellus yli Alppien - Dream Way Münchenistä Venetsiaan -kirjan Saksan ja Itävallan etappeja kuvaavat osuudet sekä päivitetty versio Vuoristovaellus Itävallan Alpeilla - Berliner Höhenweg ja Stubaier Höhenweg -kirjasta. Näin on koossa yli 50 vaelluspäivää Saksan ja Itävallan Alpeilla kattava lukupaketti.

Kirjasta saa tietoa vaelluksen suunnittelusta, reiteillä kulkemisesta, varusteista, majoittumisesta ja muista omatoimiseen vuoristovaellukseen liittyvistä käytännön seikoista. Se sopii omaa vaellusmatkaa suunnittelevalle ja matkailusta yleisemminkin kiinnostuneelle. Näkökulmana ei ole kilpailuhenkinen henkselien paukuttelu, vaan peruskuntoisen perheenisän humoristinen tarinointi päivittäisistä tapahtumista, omista tekemisistään ja elämänmenosta yleisemminkin.

Kirjoittaja on kulkenut vuoristoreiteillä kesäisin jo vuodesta 2004 alkaen. Hänellä on kokemusta majalta majalle vaelluksilta Ranskan, Italian, Itävallan, Saksan, Sveitsin ja Slovenian Alpeilta sekä Pyreneiden vuoristosta ja Tatralta. Tämä on hänen 10. vuoristovaelluksia kuvaava matkakertomus.
Aku-Petteri Korhonen

Aku-Petteri Korhonen

Aku-Petteri Korhonen on kokenut vuoristoreittien kulkija. Hänellä on kokemusta vuoristossa vaeltamisesta jo 20 kesän ajalta Ranskan, Italian, Sveitsin, Itävallan, Saksan ja Slovenian Alpeilta sekä Pyreneiltä ja Tatralta. Hän on kirjoittanut vuoristovaelluksista eri Euroopan maissa 10 kirjaa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite