Vaalikarjaa

Vaalikarjaa

Miksi äänestämme idiootteja valtaan?

Saara Huhtasaari

Luonnontieteet & ympäristö

ePUB

189,2 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528000488

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 08.02.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Vaalit lähestyvät taas, ja äänestäjiä kosiskellaan mitä ihmeellisimmillä lupauksilla. Ehdokkaat lupailevat jokaisen äänestäjien tarpeisiin sopivaa höttöä, usein ilman todellisuusperää. Ja tämä sama sirkus toistuu vaaleista aina seuraaviin vaaleihin.

Tämä kirja on lyhyt katsaus vaalien alla esiintyvistä ilmiöistä, valehtelun rehottamisesta, äänestäjien ohjailusta sekä äänestyskäyttäytymisestä psykologiselta näkökulmalta. Kirjan tarkoituksena on saada lukija ymmärtämään ennen vaaleja toistuvia ilmiötä ja mahdollisesti myös pohtimaan omaa äänestyskäyttäytymistään.
Saara Huhtasaari

Saara Huhtasaari

Kirjoittaja Saara Huhtasaari on Venyvä totuus, Manipuloiva kieli ja Valheenpaljastus 1.01- kirjojen kirjoittaja. Saara toimii käyttäytymisanalyytikkona, kehonkielen asiantuntijana sekä kouluttajana. Hänellä on maisterintutkinnot kriminologiasta ja kriminaalipsykologiasta sekä aikuiskasvatustieteistä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite