Vaahteralaakson Aurora
Suosittu

Vaahteralaakson Aurora

Anna Amnell

Romaanit & novellit

ePUB

6,3 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789522867247

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.08.2014

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kesällä 1903 Aurora lähtee Suomesta karkotetun isänsä luo Kanadaan. Kun isää ei löydy, hän menee palvelustytöksi torontolaiseen kartanoon. Läheisessä laaksossa Aurora tapaa Thomasin, ja hänen elämänsä suunta muuttuu.

Aurora tulee Helsinkiin taidekouluun ja asuu serkkunsa Olgan kanssa tätinsä luona Bulevardin puutalossa. Olga kaipaa Terijoelle ja Pietariin, Aurora Pariisiin, jossa Thomas opiskelee. Yllätysvieraita ja jännittäviä vuoden 1905 tapahtumia.

Kolmannessa osassa Aurora ja Thomas palaavat Vaahteralaaksoon ja selvittävät kartanon salaisuudet.

Yhteispainos: Aurora - Vaahteralaakson tyttö (1991, 2. p. 1992): Aurora ja Pietarin serkut (1993): Aurora ja villikyyhkysten aika (1995).
Anna Amnell

Anna Amnell

Filosofian maisteri Anna Amnell on Suomen Kirjailijaliiton ja Suomen Nuorisokirjailijoitten jäsen. Anna Amnell vietti lapsuus- ja kouluvuotensa Iisalmessa. Hän oli American Field Service -vaihto-oppilaana USA:ssa, suoritti high school -päästötutkinnon ja sen jälkeen ylioppilastutkinnon Suomessa. Hänellä on Suomen ja Kanadan kaksoiskansalaisuus.

1990-luvulla ilmestyneet Aurora-kirjat kertovat suomalaistytön elämästä Torontossa ja Helsingissä sortovuosien aikana. Lucia ja Luka on Anna Amnellin seitsemäs historiallinen nuorisoromaani. Kiehtova ja jännittävä tarina 1500-luvun elämästä pohjautuu kirjailijan tarkkoihin tutkimuksiin renessanssiajasta. Fiktiivisen Lucia Olavintyttären aikaisemmista vaiheista kertovat kirjat Pako Tallinnaan ja Kyynärän mittainen tyttö, joka oli Lasten LukuVarkaus 2005 -finalisti.

Kirjailijan uusin teos "Vakoilijoita pikkukaupungissa" on julkaistu huhtikuussa 2018.

Website: http://amnellinlucia.blogspot.fi/

Vaahteralaakson Aurora

Kotimaisia lasten- ja nuortenkirjailijoita 3

joulukuuta 2020

"Lyhyetkin maininnat Anna Amnellin elämäntaipaleesta kuvastavat vilkasta ja usealle taholle suuntautunutta elämää. Opiskelu niin Suomessa kuin Yhdysvalloissa, vallankumouksen ja sodan kokeminen Kyproksella 70-luvun puolivälissä ja lähes kymmenvuotinen siirtolaisuus Kanadassa ovat antaneet sekä käytännön elämänkokemusta että tietoa. Osa tästä kokemisesta on siirtynyt taustaksi ja innoittajaksi --lähihistorialliseen kirjasarjaan, jossa kuvataan suomalaistytön elämää vuosisadan alun Kanadassa ja sortovuosien Suomessa. "

Vuokko Blinnikka teoksessa: Kotimaisia lasten- ja nuortenkirjailijoita 3. Toim. Ismo Loivamaa BTJ 2001

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite