V-uskon profetia

V-uskon profetia

Janne J. U. U. Lainaliha

Romaanit & novellit

ePUB

409,2 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528055495

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 11.01.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
V-uskon profetia on kertomus kirjustajaksi pilkatusta Reinosta ja vahvasta Irjasta, joka sananmukaisesti panee alulle feministisen uususkonnon. Tarinan profetiaosuus kuvaa, mitä vulvauskonnon voitosta seuraa.

Turkulaisen Janne J. U. U. Lainalihan tietoromaaniksi kutsuman teoksen kertojaminä Reino toivoo tällä toisella julkaisullaan tulevansa kirjallisesti kanonisoiduksi ja nousevansa huipulle.

Kirjustajan Via Dolorosa alkaa, kun hän saa tuntemattomalta lähettäjältä paketin, joka sisältää vanhan sääpäiväkirjan. Sen mukaan Turun lähelle T:n kylän järveen putosi vuonna 1958 salaperäinen V.

Kerrontaan nivoutuu dokumentaarisia, esseemäisiä ja tietokirjamaisia elementtejä. Se sivuaa lukusia filosofioita, uskontoja ja aatteita.

"V-uskon profetia on huumorissaan, älykkyydessään, pisteliäisyydessään, absurdiudessaan ja omaleimaisuudessaan tuttua Lainalihaa." - Tuntematon herra Helsingistä.
Janne J. U. U. Lainaliha

Janne J. U. U. Lainaliha

Janne J. U. U. Lainaliha on turkulainen 1980-luvulla syntynyt kirjailija. V-uskon profetia on hänen toinen teoksensa. Ensimmäinen, novellikokoelma, kertoi puhuvasta kissasta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite