Uusi yhteisöllisyys

Uusi yhteisöllisyys

Kasvatusyhteisön rakentamisen ammattitaito

Liisa Raina

Oppiminen & kielet

Pehmeäkantinen

246 sivua

ISBN-13: 9789528062851

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 28.02.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
14,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirja tarjoaa työkaluja (tietoa, esimerkkejä, testi) työyhteisöille, etenkin kasvatusalalla.
Se antaa pohjaa työpaikan ryhmien toimivuuden ja niiden dynamiikan ymmärtämiseksi. Tämä helpottaa hyvän työyhteisön ohjattua rakentamista.

Työpaikat eivät aina toimi niin kuin kaikki haluaisivat, vaikka yleensä kaikilla on hyvin samanlainen käsitys siitä, miten työpaikalla tulisi käyttäytyä ja millainen ilmapiiri olisi ihanteellinen. Miksi näin on? "Vanhan hyvän ajan yhteisöllisyys" eli luontainen yhteen kasvaminen ei enää toteudu tässä ajassa. Tämän päivän arvot, tehtävät ja yhteiskunnan rakenne edellyttää työntekijöiltä aktiivista roolia ja esimiehiltä osallistavaa johtamista. Tämä on suositun kirjan 3.painos

Kirjoittaja Liisa Raina ent. Kiesiläinen (FM, psykologi) on kokenut yhteisökouluttaja. Hän on kirjoittanut useita alansa tietokirjoja.
Liisa Raina

Liisa Raina

Liisa Raina (ent. Kiesiläinen)

Liisa Raina on koulutukseltaan FM, kasvatustieteilijä, psykologi ja yhteisökouluttaja. Hän on työurallaan toiminut kehitysvammatyössä päivähuoltolan johtajana, Helsingin Lastentarhanopettajaopiston psykologian lehtorina sekä Kriittisen korkeakoulun kasvatuskulttuuriprojektin vetäjänä kuusitoista vuotta. Rahoittajana toimi tuolloin Kone-säätiö.
Oman toiminimen kautta hän toimi samalla kouluttajana ja työnohjaajana. Siirryttyään kokonaan toimimaan oman toiminimen kautta, hän on toiminut lukuisissa työyhteisöissä ympäri maata. Tutuimpia ovat olleet kasvatus- ja opetusalan sekä nuorisotoimen ja seurakuntien työyhteisöt.
Hän on julkaissut useita alansa tietokirjoja.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite