Uupumus mielen hyvinvoinnin ongelmana

Uupumus mielen hyvinvoinnin ongelmana

Kaija Suonsivu

Yhteiskunta & politiikka

Pehmeäkantinen

306 sivua

ISBN-13: 9789523396470

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 10.06.2023

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
20,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Uupumus on Suomessa merkittävä kansanterveysongelma, jonka esiintyvyys on yleistä ja koskee kaikkia ikäryhmiä. Uupumus asiakokonaisuutena on monisyinen yksilöllinen oireyhtymä. Siihen vaikuttavat teknologian nopea kehitys, globalisaatio väestön ikääntyminen, mielenterveysongelmat, yleistyvät krooniset kansantaudit, monikulttuurisuuden haasteet, kolmivuotinen pandemia, Ukrainan sota, geopoliittinen kriisi ja elämisen kallistuminen.
Tässä teoksessa HT, THL, Tietokirjailija Kaija Suonsivu pohtii uupumusta kokemuksellisena ilmiönä ja uupumuksen oireita, seurauksia, ehkäisyä ja hoitomuotoja.
Kirja soveltuu jokaiselle uupumuksen ongelmista kiinnostuneille, asiantuntijoille ja uupumuksen parissa työskenteleville. Teos soveltuu myös terveydenhuollon korkeakouluihin oppikirjaksi.
Kaija Suonsivu

Kaija Suonsivu

THL, HT, Tietokirjailija Kaija Suonsivu on kirjoittanut useita mielenterveyden ongelmia käsitteleviä kirjoja, kuten masennusta ja ihmisen kokemia riittämättömyyden tunteita. Lisäksi hän on pohtinut kirjoissaan työhyvinvointia, johtamista ja median vaikutuksia nykyelämään.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite