Uudenkirkon Toivoset, Sortavaiset ja Uskit

Uudenkirkon Toivoset, Sortavaiset ja Uskit

Viipurin läänin Uudenkirkon Itärannalla 1500-1700

Erkki Toivonen (Ed.)

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePDF

12,0 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528017462

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 11.05.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
19,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Suomen Sukututkimusseuran vuoden 2021 sukukirjakilpailun voittaja, Uudenkirkon Toivoset, Sortavaiset ja Uskit - Viipurin läänin Uudenkirkon Itärannalla 1500 - 1700.
Sukukirjakilpailun asiantuntijaraati piti tätä vuoden 2021 sukukirjaksi valittua teosta kaikin puolin erinomaisena sukukirjana, joka on samalla laajemminkin kiinnostava historiateos. Kirjan aikarajaus on toimiva ja ajan kontekstia sekä olosuhteita avataan taidokkaasti ja onnistuneesti. Kokonaisuus on vaikuttava ja kirjaa varten tehty työ on ollut huolellista ja yksityiskohtaista. Kilpailun raati piti tätä kirjaa myös helposti lähestyttävänä ja teknisesti toimivana.
Kirja käsittelee laajasti sekä sukututkimusta että suomalaisten arkielämää Savossa ja Viipurin Karjalassa. Lisäksi kirjassa perehdytään laajasti talonpoikaispurjehdukseen Suomenlahdella ja seurataan oman maan ulkopuolella käytyihin Ruotsin sotiin joutuneiden miesten elämää ja kohtaloita armeijan palveluksessa 1500 - 1700.
Kirja on omalla tavallaan yleinen opaskirja armeijan rulliin joutuneiden miesten etsimiseen ja heidän kohtaloiden selvittämiseen kyseisinä vuosisatoina tässä kirjassa palvelukseen joutuneiden miesten sotilaspalvelua koskevien yleisten tietolähteiden tunnistamisen ja löytymisen kautta.
Kirjassa on 420 sivua ja niissä 65 kuvaa.

No authors available.

Erkki Toivonen

Erkki Toivonen (Ed.)

Jo kouluaikoina olin erityisen kiinnostunut historiasta ja varmaan se johti minut myöhemmin 1990-luvulla sukututkimuksen pariin. Ennen tätä kirjaa olen kirjoittanut omasta suvustani neljä kirjaa. Tämä viides kirja käsittelee kolmen eri kylän sukujen ohella myös omaa sukuani.

Erkki Toivonen

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite