Uuden edessä

Uuden edessä

NLP-opas sisäiseen kasvuun

Anu Vihonen

Ruuanlaitto, hyvinvointi & terveys

ePUB

1,1 MB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789528091431

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 11.08.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Uuden edessä - NLP-opas sisäiseen kasvuun -kirja tuo näkökulmia siihen, kuinka on mahdollista etsiä ja löytää elämän syvempi merkitys. Kirja avaa NLP-ajattelua, mahdollistaa muutokseen ja vahvistaa unelmien toteutumista.

Kirja sisältää paljon NLP-harjoituksia. Saat käyttöösi myös Uuden edessä -valmennussivun, josta löydät kaikki kirjassa olevat harjoitukset sekä keskeiset aiheet videoina ja muuna verkkomateriaalina.

Voit lukea kirjan kannesta kanteen tai avata sen sinua eniten kiinnostavan otsikon kohdalta. Etene juuri sinulle sopivalla tavalla ja tahdilla.
Anu Vihonen

Anu Vihonen

Anu Vihonen on kirjoittaja, NLP Trainer ja NLP Personal Coach. Lähes viidentoista vuoden ajan hän on auttanut ihmisiä oivaltamaan, kuinka NLP:n avulla on mahdollista mm. tuntea itsensä elinvoimaiseksi, pitää yllä antoisia vuorovaikutussuhteita sekä saavuttaa se, mitä elämältään haluaa.

Viime vuosina Anu on opiskellut aktiivisesti myös buddhalaisuutta ja yhdistää sitä yhä useammin NLP-ajatteluun niin kirjoissaan kuin koulutuksissakin.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite