Uskon hengessä

Uskon hengessä

Simo Papunen

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

282,6 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528013679

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 13.08.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä kirja on koottu kirjoittajansa blogista, jossa on lyhyitä kirjoitelmia kristillisen uskon näkökulmasta. Blogin kirjoitelmat on jaettu kolmeen kategoriaan: profetiat, rohkaisut ja siunaukset. Tähän kirjaseen on valikoitu 120 kirjoitelmaa, noin kuudesosa koko blogista. Tämä kirjanen on ennen kaikkea tarkoitettu uskovien - tai uskosta kiinnostuneiden - luettavaksi ja se sopii etenkin karismaattisten kristittyjen käteen. Tämän kirjan tarkoitus on rohkaista ja rakentaa lukijoiden uskoa ja luottamusta Jumalaan. Paras tapa hyötyä tästä kirjasta, on lukea sitä rukouksen hengessä: "Puhu, Herra, palvelijasi kuulee!"
Simo Papunen

Simo Papunen

Kirjoittaja on eläkkeellä oleva sovellusasiantuntija ja blogisti, joka on julkaissut hengellistä elämää inspiroivia kirjoitelmia netissä vuodesta 2001. Kirjoittaja on karismaattinen kristitty ja nettipastori, joka ei ole sitoutunut kirkkokuntiin.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite