Urheilulajirunokirja

Urheilulajirunokirja

Aapo Korte

Klassikot & runot

ePUB

501,1 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515681430

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 11.07.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Mitä syntyy, kun yhdistetään urheilu ja runous? Syntyy Urheilulajirunokirja - runokirja urheilun ystäville, niin penkkiurheilijoille kuin urheilua harrastavillekin. Kirjaa lukiessaan voi kuvitella itsensä urheilukentälle tai sen laidalle. Urheilulajirunokirjassa on nimensä mukaisesti runoja eri urheilulajeista, kuten curlingista, frisbeegolfista, jalkapallosta, jääkiekosta, koripallosta, mäkihypystä, tenniksestä ja yleisurheilusta.
Aapo Korte

Aapo Korte

Aapo Korte is a Finnish philatelist, poet and friend of art, who loves to write and make art. Korte is father of three children and he loves animals.

Aapo Korte on janakkalalainen filatelisti, runoilija ja taiteen ystävä, joka rakastaa kirjoittamista ja taiteen tekemistä. Filatelistina hän on keskittynyt postihistorian keräämiseen ja tutkimiseen sekä postikorttien keräilyyn. Hän on kirjoittanut kymmeniä artikkeleita postimerkki- ja keräilylehtiin. Runoilijana hän pitää erityisesti modernista runoudesta. Taiteesta erityisesti abstrakti taide, moderni taide ja tietokonetaide ovat hänen mieleensä. Itse hän tekee lähinnä abstraktia taidetta tietokoneella. Aapo Korte on kolmen lapsen isä ja eläinten ystävä. Nuoruudessaan Korte harrasti yleisurheilua Hämeenlinnan Kisassa; nykyään hän on penkkiurheilija ja jääkiekkojoukkue HPK:n kannattaja.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite