Urbaani sieniopas

Urbaani sieniopas

Julius Vilkas

Romaanit & novellit

ePUB

3,8 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528019961

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 28.02.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Venäläisen absurdin satiirin perinteeseen nojaava Urbaani sieniopas kertoo Vladimir Spiridonovitsista joka lähtee vaimonsa kanssa sienestysretkelle. Hän syö erehdyksessä psykedeelisiä suipposilokkeja ja epäilee kuolleensa. Matka vie Volodjan ajan ja avaruuden taa, kulkien äärimmäisen euforian kukkuloilta vainoharhan ja epätoivon pohjattomiin rotkoihin. Analysoidessaan elämäänsä hän löytää itsestään niin filosofin kuin psykoanalyytikonkin. Ja aina hyväksyttyään kohtalonsa huomaa sen heittäneen häränpyllyä.

Aika ei olekaan jana, vaan ennemminkin kolmiulotteinen pallo, joka laajenee yhä hidastuvaa vauhtia joka suuntaan. Ja vauhti luonnollisesti hidastuu koska pallon läpimitta kasvaa ja läpimitan kasvaessa tilavuus kasvaa. Vauhti hidastuu tasaisesti muttei pysähdy koskaan, sillä tilan kasvaessa hidastuvuuden kulmakerroin lähestyy ääretöntä ja ääretöntä lähestyttäessä aika voi hidastua entistä rajattomammin. Heureka!
Lopulta Vladimir ymmärsi mahdollisuutensa ja tulevan asemansa.
Aseman, joka hänelle kuului juuri löytämiensä kykyjen mukaan niin työpaikalla, kaupungissa ja mahtavassa Neuvostoliitossa kuin koko universumissakin! Mutta mikä se paikka oli, siitä hän ei ollut lainkaan varma?
Julius Vilkas

Julius Vilkas

Julius Vilkas on viihdyttävän syvällistä kioskikirjallisuutta kirjoittava auktoriteetti, jonka teokset pohjautuvat elämän absurdiin luonteeseen, venäläisiin elokuviin sekä siihen havaintoon, että tuskin mikään on totta, sillä totuus on verrannollinen havainnoijan perspektiiviin ja omaan asemaan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite