Uravalmennus työpaikalla
Suosittu

Uravalmennus työpaikalla

Mitä meistä tulee seuraavaksi?

Suvi Tuomikoski

Talous & johtaminen

ePUB

1,9 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528042303

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.08.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
16,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Muistan kolmekymppisen tuplamaisterin, osaavan ja itsekriittisen naisen, joka oli vakuuttunut, että ei enää koskaan tule työllistymään. Ikänsä isossa IT-talossa työskennelleen, hyväpalkkaisen johtajan, joka kaipasi jotain muuta. Opiskelijan, jota ahdisti pelkkä ajatus "oikeasta työelämästä". Lahjakkaan muotoilijan, joka opetteli sitkeästi teknisen alan lainalaisuudet päästäkseen vaikuttamaan.
Mira Valkonen, jatkuvan oppimisen asiantuntija

Uravalmennus tarjoaa tukea ammattiahdistukseen. Se ei ainoastaan auta työntekijää, vaan myös johtotehtävissä toimivia ja koko organisaatiota. Uravalmennus ei tarkoita itsensä kirittämistä aina vain parempiin suorituksiin, vaan kykyä hallita omaa työtä ja elämää.

Mitä on uravalmennus, kuka sitä tekee ja miksi tällaista mahdollisuutta tulisi hyödyntää organisaatioissa enemmän? Asiantuntijoiden vieraskynäpalstat rytmittävät tätä teosta, jonka avulla jokainen itseään tai muita johtava henkilö pääsee ottamaan askeleen kohti kulttuuria, jossa keskustelu työuran kehityssuunnasta on osa arkea.
Suvi Tuomikoski

Suvi Tuomikoski

Suvi Tuomikoski (s. 1981) on kasvatuspsykologi (KM) ja tietokirjailija. Hän on toiminut yli 40 eri työtehtävässä, muun muassa esihenkilönä ja työelämäpolkujen ohjaajana. Tuomikoski toivoo työpaikoille entistä rohkeampaa puhetta ammatillisesta kasvusta ja sitä kautta yhdessä rakennettavia, kestäviä työuria!

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite