Upseerin rinnalla
Suosittu

Upseerin rinnalla

Työn ja perhe-elämän suhde upseeriperheissä

Sini Rantakari

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Kovakantinen

120 sivua

ISBN-13: 9789528000624

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 13.09.2023

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
28,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjassa kurkistetaan upseerien perheiden elämään, jossa työ- ja perhe-elämä vuoroin rikastuttavat ja haastavat toisiaan. Teoksessa upseerit ja puolisot kuvaavat upseerin työn vaikutusta parisuhteeseen, vanhemmuuteen ja perheen elämään. Samalla paljastuu selviytymiskeinoja, joita perheet käyttävät esimerkiksi upseerin ollessa paljon poissa.
Puolisoiden keskinäisellä tuella on suuri merkitys. Kun työnantaja määrittelee yhdessä ja erillään vietetyn ajan määrää, kumppaneiden haasteena on oppia olemaan itsenäisiä ja samalla säilyttämään keskinäinen kaipaus ja rakkaus. Paljon kokeneilta pariskunnilta voi kuulla kaikuja onnellisen parisuhteen salaisuudesta.
Tutkimustiedon oheen psykoterapeutti Sini Rantakari tuo perheterapeuttisia näkökulmia työ- ja perhe-elämän yhteensovittamisen teemoihin kuten erilaisiin perhemuotoihin, vuorovaikutukseen ja kuormitukseen.

”Kun aloin lukea, aika nopeasti liikutuin. Tuli sellainen hyväksytyksi ja kuulluksi tulemisen kokemus. En olekaan yksin.” Puoliso
”Löysin tekstin sisältä itseni, puolisoni ja perheemme elämänvaiheet upseerin uran varrella aina tähän hetkeen saakka. Siitä, mitä on tulossa, ei meistä tiedä kukaan, mutta muiden veljien ja sisarten kertomasta voin löytää todennäköisen suunnan.” Upseeri
Sini Rantakari

Sini Rantakari

Sini Rantakari on pari- ja perhepsykoterapeutti sekä kouluttajapsykoterapeutti, joka elää upseerin rinnalla.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite