Unohtuneet tanssipaikat - pysyvät muistot

Unohtuneet tanssipaikat - pysyvät muistot

Nuoruuden tanssimuistoja, tietoa tanssipaikoista

Timo Honkala

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Pehmeäkantinen

224 sivua

ISBN-13: 9789528008682

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 07.03.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
20,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjassa kuvaan niitä Varsinais-Suomen, Keski-Pohjanmaan ja osin myös muun Suomen tanssipaikkoja, tanssilavoja ja seuraintaloja, joissa olen nuoruudessani käynyt. Monet niistä jo lopetettuja ja historian hämärään unohtumassa.
Suomalaisten paritanssi on kuitenkin vaikuttanut miljoonien ihmisten elämään, kuten Heikki ja Pia Kahila ovat todenneet kirjassaan SAANKO LUVAN. Tämän vuoksi kirjassa on runsas valokuva ja muu dokumenttiaineisto käsitellyistä lähes 50:stä tanssiapaikasta. Monien kohteiden osalta tiedon hankinta on ollut työlästä, mutta nyt ne saatu näiltä osin yksiin kansiin.
Kirjassa on myös käyty läpi kirjoittajan omia tanssireissuja niihin liittyvine kommelluksineen ja muine liitännäisilmiöineen. Kirjaan on koottu myös tietoa Suomen paritanssin historiasta, tanssitavoista, huviveroista, sota-ajan tanssikielloista sekä alkoholin käytöstä tansseissa. Kirjaan on koottu myös tietoja 1950-60 lukujen menestysiskelmistä ja niiden esittäjistä. Kirjan lukukokemus palautta lukijalle mieliin omat ikimuistoiset tanssireissut ja niiden kauniit suviyöt.
Timo Honkala

Timo Honkala

Kaupunkineuvos , Helsingin kaupungin eläkkeellä oleva apulaiskaupunginjohtaja Timo Honkala on aikaisemmin kirjoittanut ja kolme kirjaa, jotka ovat TANSSIN KUTSU, ARMEIJAN HARMAISSA TURUSSA JA SÄKYLÄSSÄ sekä 100v STADIN JORTSUJA JA TANSSIMESTOJA.
Kirjojen hyvä menekki ja niistä saatu myönteinen plalaute on saanut kirjoittajan tarttumaan nuoruuden tanssimuistojen aiheeseen vielä kerran hankittuaan sitä ennen runsaasti materiaalia aiheesta. Näin kirja palvelee kirjoittajan mielestä parhaiten lukijaa hänen palauttaessaan mieliin omia, hänen elämäkaarensa kannalta mukavia ja merkittäviä muistoja.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite