Unilinnun junamatka
Suosittu

Unilinnun junamatka

Marie Sofia Koivunen

Lastenkirjat

Kovakantinen

44 sivua

ISBN-13: 9789528001805

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 09.04.2018

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
21,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Herkkä, rönsyilevä ja satumainen on Marie Sofia Koivusen esikoisteos "Unilinnun junamatka". Unijuna vie lapset unten maailmaan, jonne Unilintu Unijunan lempeästi johdattaa.

Unten maassa lapsia odottaa monta seikkailua, ystävää ja tarinaa. Siellä voit tavata Keiju Sinisiiven tai vaikkapa pienen Peikko Pikkaraisen.

Kirjan runot on suunnattu 3 - 6 - vuotiaille, päivän leikkien lomaan rauhoittumishetkille tai iltatuokioille ennen nukkumaan menoa. Runoista voi keksiä myös yhteisiä leikkejä ohjaamalla lapsia runojen maailmaan esittävän leikin kautta.

Tu-tuut-tu-tuut! Astu sinäkin junaan, joka voi pysähtyä vaikka Satupuussa!
Marie Sofia Koivunen

Marie Sofia Koivunen

Marie Sofia Koivunen on helsinkiläinen kuvataiteilija, joka on työskennellyt myös lasten parissa. Koivunen on kirjoittanut jo lapsena, mutta varsinaisen kirjoittamistyönsä hän aloitti saatuaan oman tyttärensä vuonna 1998.

Marie Sofia Koivunen on kirjoittanut aiemmin satuja lastenlehteen, pieniä näytelmiä lasten tapahtumiin, postikorttitekstejä lapsille ja aikuisille Kartolle ja Paletille, sekä ollut luomassa satuhahmoa lasten turistilaaksoon. Koivunen on tehnyt myös yhteistyötä musiikin opettajan ja ammattimuusikon kanssa, joka on tehnyt sävellyksiä Koivusen runoihin.

Unilinnun junamatka on Koivusen ensimmäinen kirja, joka leikkiin ohjaavien runojen myötä käsittelee myös lasten yksinäisyyttä ja kehoittaa lapsia keksimään keinoja yksinäisen lapsen leikkiin mukaan ottamiseen.

Unilinnun junamatka

Lukijalta lukijalle -blogi

joulukuuta 2018

Tässä kirjassa on vekkuli rakenne. Unilinnun unijuna puksuttaa omalla tahdillaan. Ensinnäkin se tutustuu aurinkoon ja sen jälkeen se tapaa useita mielenkiintoisia hahmoja ja vaikka unilintu alussa polkeekin jalkaa, niin unijunan myötä se pääsee jopa Afrikkaan asti. Nukkumaan menevät lapset ihastuvat Kirahvi-runoon tai voihan suosikiksi nousta lyhyt runo Sadekissasta, joka sadepäivän päätteeksi laulaa kehruulaulua. (...) Kuten sanottu, teos on kuvitettu hauskoilla kuvilla, joissa on raikkaat puhtaat värit. Kirjailija on kuvittanut teoksen itse ja kuvitus tukee runojen kertomaa hyvin. Satupuun yö runon kuvituskuva, joka poikkesi hieman muusta värimaailmasta, kävisi taideteoksesta tai postikortista.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite