Tyyliä ja tarinoita

Tyyliä ja tarinoita

Leena Sarvi

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

Kovakantinen

108 sivua

ISBN-13: 9789524987455

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 02.10.2008

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
29,27 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tyyliä ja tarinoita sisältää jokaiselle hyödyllisiä neuvoja ja ideoita pukeutumisen, tuoksujen ja korujen käytön saralta. Lisäksi kirjassa on Leena Sarven ajatuksia ja omakohtaisia kokemuksia eri tilanteista, joissa tyylillä on merkitystä.
Leena Sarvi

Leena Sarvi

Leena Sarvi on tunnettu ja arvostettu muodin, tyylin ja kauneudenhoidon asiantuntija sekä sanavalmis esiintyjä. Hän on pitkän malli- ja juontajauran tehnyt tyylikonsultti, jonka kiperiä ja rehellisiä näkemyksiä niin itse pukeutumisesta, kuin kokonaisvaltaisesta tyylikuvasta, on jo lukuisissa eri tilaisuuksissa totuttu kuulemaan. Leena Sarvi on pitkän linjan ammattilainen, joka jatkuvasti seuraa omaa aikaansa mm. kouluttautumalla alan huippumuotitalojen järjestämillä erikoiskursseilla.

Kuva: Juha Reunanen

Muotimaailma muodin ammattilehti

marraskuuta 2008

Muotialan moniottelija Leena Sarvi julkaisi Helsingin kirjamessuilla esikoisteoksensa Tyyliä ja tarinoita. Hieman pariisilaishengessä, Sarvi yhdistelee kirjassaan pukeutumis- ja kauneusvinkkejä ja tunnelmaan sopivia tarinoita mallivuosiltaan. (...) Tässä tyylikonsultissa on ytyä! Myös Tyyliä ja tarinoita on suorasukainen teos. Sarvi ei pelkää sanoa mielipidettään aiheista, joista monet mielellään vaikenevat.

pinni

elokuuta 2009

Viime syksynä Leenalta ilmestynyt kirja "Tyyliä ja tarinoita", (Books on Demand) joka toimii oppaana kaikille, jotka haluavat kantaa itsensä näyttävästi tilanteessa kuin tilanteessa. Kansien välistä löytyy kertomuksia mallinakin toimineen Leenan taipaleesta muodin maailmassa, jossa hyvällä käyttäytöksellä ja tyylikkyydessä on luonnollisesti ollut osansa. Kirja paljastaa muun muassa syyn siihen, miksi sukkahousut sekä housut tulee riisua erikseen ja miksi jokaisesta käsilaukusta tulisi löytyä pieni huivi.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite