Tyttö joka ajatteli liikaa

Tyttö joka ajatteli liikaa

Liisa Aarnio-Perruchot

Romaanit & novellit

ePUB

276,6 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528029632

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 15.10.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
"Jo kauan ennen Päivin syntymää oli Suomessa joukko ihmisiä, jotka olivat pitäneet ääntä siitä, että Suomelle tekisi hyvää saada ikkunat auki Eurooppaan. Päivi oli niin rämäpäinen, ettei ikkunoiden avaaminen hänelle riittänyt. Hän alkoi hypellä niistä ulos suin päin tarkistamatta minkälaiseen maastoon sattuisi putoamaan."


Liisa Aarnio-Perruchot`n omakohtainen kertomus rohkean, itseään etsivän nuoren naisen elämästä sodan jälkeisessä Suomessa. Länsisuomalaisen Päivin tie vei ensin Helsingin taiteilijapiireihin, josta seikkailuihin maailmalle.
Liisa Aarnio-Perruchot

Liisa Aarnio-Perruchot

Liisa Aarnio Perruchot s. 1934 on asunut Etelä-Ranskassa 1970- luvun lopulta alkaen. Hän on ollut Suomen ensimmäisiä lentoemäntiä ja opiskellut kieliä monipuolisesti. Hän on suorittanut Master of Arts- tutkinnon Bostonin yliopistossa ja opiskellut modernia kirjallisuutta Sorbonnen yliopistossa. "Tyttö joka ajatteli liikaa" on hänen esikoisteoksensa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite