Typpihappotappo

Typpihappotappo

Pekka Leinonen

Romaanit & novellit

ePUB

1,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528003175

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 11.06.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Typpihappotappo


Heikosti suomea puhuva purkuporukka erehtyi ottamaan pestin suljetulle meijerityömaalle. Tehtiin virhe, joka päätettiin salata ensiksi mieleen tulleella tavalla. Hätäinen ratkaisu johti tapahtumiin, joita pikkukaupungin kapakassa puitiin pitkään.

Kapakkakeskustelun polttopisteessä kihisi koditon humanististen tieteiden kandidaatti, joka kuoltuaan kaksi kertaa oli mielestään nähnyt kaiken tarpeellisen. Hän oli valmis.

Poliisi ajatteli eri tavalla. Ei täältä voinut raakileena lähteä. Ennen poistumista sotkut oli siivottava, maksoi, mitä maksoi. Ei auttanut, vaikka kuinka vakuutteli viattomuuttaan ja ulkopuolisuuttaan ikään kuin sattumalta vyyhden keskelle eksyneenä. Oma tunne vastaan virkavalta. Arvaahan sen, että elämä siitä hankaloitui.
Pekka Leinonen

Pekka Leinonen

Pekka Leinonen,tietokirjailija, opettaja, opinto-ohjaaja ja rehtori evp.

Hän on kirjoittanut useita oppi- ym ohjausalan kirjoja, oppaita ja kalentereita (WSOY, Kerhokeskus Koulutyön tuki ry, Ajasto Oy).

Aika ajoin tieteellisten faktojen tarkistamispakko kyllästyttää. Silloin kaunokirjallisuuden sallimat mielikuvituksesta kumpuavat kiemurat vievät virvoittavaan vapauteen. Pekka Leinosen kaunokirjallisia tuotoksia löytyy e-kirjoina BoD:n ja Elisa Kirjan sivuilta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite