Työvoinnin Puuhastelukirja

Työvoinnin Puuhastelukirja

Ninni Villgren

Oppiminen & kielet

ePUB

6,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528040835

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 27.05.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä kirja on suunnattu kaikille meille, jotka teemme tavallista duunarityötä, ymmärtääksemme mistä työn tekemisessä on kyse ja miten voimme yksinkertaisilla asioilla vaikuttaa omaan jaksamiseen sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Toisaalta kirjaa voi hyödyntää esihenkilötyössä sekä esimerkiksi työnohjauksellisissa tilanteissa, joissa on turvallista tarkastella työtä ilmiönä, sekä pohdittaessa voimavaroja ja omaa potentiaalia selviytyäkseen työstä ja sen vaatimuksista.
Kirja rakentuu kahdesta osasta, joista ensimmäinen noudattelee työhyvinvoinnin portaiden ilmiöiden tarkastelua lähemmin ja toinen osa pureutuu tunteiden merkitykseen työelämässä. Kirja sisältää myös erilaisia tehtäviä ja harjoituksia herättelemään ajattelua ilmiöihin liittyen ja oman työvoinnin kehittämisen suhteen.
Ninni Villgren

Ninni Villgren

Olen restoratiivinen työyhteisösovittelija sekä toimin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa.
Työhyvinvointi ja yksilöiden tukeminen tunnistamaan omia voimavaroja ja omaa potentiaalia on sydäntäni lähellä- Mielestäni jokaisessa organisaatiossa tulisi olla nojatuolinurkka, jossa yksilö saa kokemuksen kuulluksi ja nähdyksi tulemisesta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite