Työtön Suomi

Työtön Suomi

Työttömyyspolitiikka 2010-luvulla

Simo Suominen

Yhteiskunta & politiikka

ePUB

357,1 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523186866

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 11.08.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
3,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Työttömyys on ollut kuuma puheenaihe koko 2010-luvun ajan, mutta työttömien näkökulma ja tietyt keskeiset faktat loistavat poissaolollaan julkisessa keskustelussa. Suomessa on myös omaksuttu kritiikittömästi täysin filosofisia ja idelogisia sävyjä työvoimapoliittisessa keskustelussa.

Kuinka suuri ongelma työttömyys oikein onkaan? Auttaisiko osallistava sosiaaliturva, palkanalennukset tai elvytyspolitiikka? Entäpä yritystoiminnan rooli työllisyydessä? Miksi työtä ylipäätään tehdään ja ketä työttömyys hyödyttää?

Työtön Suomi on muistutus siitä, ettei työllisyyspolitiikka ole niin yksinkertainen aihe kuin meidän on annettu ymmärtää. Kyse on kuivan taloustieteen lisäksi aatteista, ihmisistä ja välttämättä myös maailman muuttamisesta.
Simo Suominen

Simo Suominen

Simo Suominen on kirjasto- ja tietopalvelua opiskeleva aktivisti. Suominen on toiminut vastuutehtävissä ammattiliittojen opiskelijajärjestöissä ja on ollut kaksi vuotta Kommunistisen Nuorisoliiton puheenjohtaja. Suominen on järjestänyt mielenosoituksia, osallistunut niihin ja toiminut aktiivisesti työllisyys- ja talouspolitiikan saralla.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite