Työoikeuden perusteet
Suosittu

Työoikeuden perusteet

Oppikirja

Mikko Hyttinen, Atte Korte

Yhteiskunta & politiikka

ePUB

3,0 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528040521

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 25.05.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
29,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Työoikeuden perusteet on oppikirja, joka soveltuu työoikeuden opiskeluun oppilaitoksissa tai kotitalouksien ja pienyrityksien käsikirjaksi. Kirja soveltuu myös työoikeuden opetukseen yksittäisissä koulutuksissa sekä esimiehille ja työntekijöille käytännön oppaaksi työoikeudellisten asioiden tarkasteluun.

Kirjassa käsitellään käytännönläheisesti kaikki keskeiset työoikeuden osa-alueet, kuten työsuhteen alkaminen ja päättäminen, työsuhteen osapuolten oikeudet ja velvollisuudet, työelämän tasa-arvo, työturvallisuus, yhteistoiminta yrityksissä, työaika ja vuosiloma. Aihepiirejä on havainnollistettu oikeuskäytännöllä sekä lukemista helpottavilla kaavioilla ja käytännön esimerkeillä. Jokaiseen aihepiirin on lisäksi oppimista tukevia harjoitustehtäviä.
Mikko Hyttinen

Mikko Hyttinen

FM, HTM Mikko Hyttinen on toiminut pitkään ammattikorkeakoulussa liiketalouden koulutuksen lehtorina. Hänellä on laaja kokemus juridiikan ja työoikeuden opettamisesta sekä kirjoittamista.

Atte Korte

Atte Korte

OTT Atte Korte on toiminut ammattikorkeakoulussa liiketalouden juridiikan lehtorina. Hän on ollut ammattikorkeakoulun oikeustradenomikoulutuksen vastuuhenkilö sekä opettanut erilaisia opintojaksoja AMK- ja YAMK-koulutuksissa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite