Tyhjyyden Puutarha

Tyhjyyden Puutarha

M. K. Ainosvuo

Romaanit & novellit

ePUB

1,1 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789523188785

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.08.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kohtelias, täysin viaton pyyntö muuttaa Sofia Hartmannin elämän täysin. Tuntemattoman vaihto-oppilaan pyytäessä häntä auttamaan mahdollisesti yliluonnollisen sarjamurhaajan etsinnässä hän huomaa pian sotkeutuneensa peliin, jossa ei ole kuin huonoja vaihtoehtoja. Velhojen, kirkon ja poliisin välisessä yhteenotossa Sofian ja hänen ystäviensä selviytyminen ei ole enää itsestäänselvyys.

Kuka on mystinen ja visionäärinen sarjamurhaaja UNKV? Kuinka kovan hinnan hänen pysäyttämisestään kannattaa loppujen lopuksi maksaa? Sofia tulee huomaamaan, että kenties suurin vaara piilee hänessä itsessään.

Tervetuloa Tampereelle. Tyhjyyden Puutarha -sarjan ensimmäinen osa.
M. K. Ainosvuo

M. K. Ainosvuo

Kirjailija on utelias sielu, joka marssii oman torvensa tahtiin. Hänellä on taustaa finanssialalta ja jos hän ei ole vapaa-aikanaan kirjoittamassa, hän on todennäköisesti nauttimassa fantasiagenrestä ja historiallisesta fiktiosta kaikissa muodoissaan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite