Tyhjyyden Puutarha: Auringonnousu

Tyhjyyden Puutarha: Auringonnousu

M. K. Ainosvuo

Romaanit & novellit

ePUB

1,1 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789523189164

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.08.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Verinen peli Tampereella jatkuu. Velhojen, kirkon ja poliisin taistellessa UNKV:ksi itseään kutsuvan sarjamurhaajan kiinniotosta uhriluku kasvaa ja vain harvat pystyvät pitämään kätensä puhtaina.

Sofia yrittää johdattaa itsensä ja ystävänsä ulos verilöylystä, joka uhkaa eskaloitua mitä hirvittävimmällä tavalla. Sukeltaessaan syvemmälle mysteeriin hän huomaa pojan nimeltä Vincent olevan kaiken keskiössä. Pystyykö Sofia estämään Vincentiä vajoamasta hulluuteen ja epätoivoon? Pitäisikö hänen?

Tervetuloa Tampereelle. Tyhjyyden Puutarha -sarjan toinen osa.
M. K. Ainosvuo

M. K. Ainosvuo

Kirjailija on utelias sielu, joka marssii oman torvensa tahtiin. Hänellä on taustaa finanssialalta ja jos hän ei ole vapaa-aikanaan kirjoittamassa, hän on todennäköisesti nauttimassa fantasiagenrestä ja historiallisesta fiktiosta kaikissa muodoissaan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite